Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Hegel H30A

Eindversterker

De Hegel H30A is het orkest. Met zijn enorme kracht is het matchen van luidsprekers geen probleem meer. Het orkest kan op elke "locatie" spelen, of het nu gaat om grote s... Verder lezen

€ 17995,00 per stuk en incl. BTW.

  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • Retourneren binnen 14 dagen mogelijk.
  • Wij zijn officieel Hegel dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (437 beoordelingen).

Specificaties van de Hegel H30A

Soort Hi-End eindversterker 
Uitgangsvermogen 1100 watt @ 8 Ohm 
Ingangen RCA unbalanced
XLR balanced 
Speaker uitgang2 paar gold plated terminals
Afmetingen (H x B x D) 240 x 430 x 575 mm 
Gewicht 47,4 kg 
KleurZwart
Overige Double mono
SoundEngine 
Garantie 2 jaar 

Over de Hegel H30A

De Hegel H30A is het orkest. Met zijn enorme kracht is het matchen van luidsprekers geen probleem meer. Het orkest kan op elke "locatie" spelen, of het nu gaat om grote stadions of kleine kelderclubs, en met zijn onovertroffen vaardigheid en aandacht voor detail is geen muziek te uitdagend. Het brengt alle muziek over zoals je nooit voor mogelijk had gehouden. Wat of waar het ook speelt, "The Orchestra" presteert altijd op zijn best. De Hegel H30A is het beste orkest dat je ooit zult ervaren.

De H30A is de referentie eindversterker van Hegel. Hij heeft de bijnaam "The Orchestra" gekregen, want dat is het ook. Het is de taak van de Hegel H30A om de leiding te nemen over alle muziek op alle luidsprekers en deze zo goed mogelijk te laten klinken zonder ooit te zweten. De Hegel H30A is een absolute krachtpatser van een versterker. In zijn mono-toestand levert hij een werkelijk verbazingwekkende 1100 watt bij 8 ohm, en hij is volledig stabiel, zelfs bij een belasting van 1 ohm.

De Hegel H30A voeding maakt gebruik van 2 afzonderlijke ringkerntransformatoren van 1000 VA voor een snelle respons en geminimaliseerd transformatorbrom. Met een powerbank van 270.000 μF condensatoren kan de Hegel H30A zelfs het meest uitdagende muziekstuk op elk volume aan, hij heeft altijd voldoende vermogen in reserve. Op de Hegel H30A kun je vol vertrouwen elke gewenste luidspreker aansturen.

Vermogen is echter niets zonder bijpassende details. In een grote eindversterker als deze is de ingangstrap bijzonder kwetsbaar voor elektrische interferentie die het muzieksignaal vervormt. Een lastige vorm van vervorming is harmonische vervorming van hogere orde. Het is een vorm van vervorming die ver verwijderd is van de originele muziekfrequenties en die de versterker vaak hard en onmuzikaal kan laten klinken. In de Hegel H30A ingangstrap wordt dit geelimineerd door enkelpaar FET-transistors te gebruiken. Dit zijn zorgvuldig met de hand afgestemde transistors die exact dezelfde waarden hebben, en daarom hebben ze geen hogere orde harmonische vervorming.

Andere soorten vervorming wordt opgeheven met de gepatenteerde SoundEngine-technologie. Dit controleert actief het muzieksignaal op beschadigingen en corrigeert vervorming met behulp van een feed forward-ontwerp. SoundEngine verwijdert effectief vervorming in realtime terwijl het signaal wordt versterkt. Door deze maatregelen klinkt de Hegel H30A heel soepel en natuurlijk, zonder in te leveren op de details.

Reviews van de Hegel H30A

Heeft u ervaring met de Hegel H30A? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Hegel H30A

Heeft u ervaring met de Hegel H30A? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Hegel H30A
Hegel P30A
€ 7995,00
Terug naar boven.