Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?

CODA 41.0

Eindversterker

De Coda 41.0 AB eindversterker met grafiet geanodiseerd aluminium chassis is een krachtig apparaat met 400 watt per kanaal in 8 ohm en 800 watt per kanaal in 4 ohm. Een p... Verder lezen

€ 16999,00 per stuk en incl. BTW.

CODA 41.0 eerst beluisteren voordat u koopt? Maak een luisterafspraak.

  • Alleen bij ons 10 jaar garantie!
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis retourneren.
  • Wij zijn officieel CODA dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (334 beoordelingen).

Specificaties van de CODA 41.0

Soort AB Eindversterker
Frequenty respons DC to 100kHz @-3dB
Uitgang impedantie 0.03 Ohm from 20Hz to 20kHz
Afmetingen (H x B x D) 197 x 445 x 483mm
Gewicht 50 Kg
Kleur Naar keuze 
Garantie 10 jaar

Over de CODA 41.0

De Coda 41.0 AB eindversterker met grafiet geanodiseerd aluminium chassis is een krachtig apparaat met 400 watt per kanaal in 8 ohm en 800 watt per kanaal in 4 ohm. Een precisie bias klasse AB-bediening met Coda’s eigen bias regeling topologie.

Met de Coda 41.0 komt een Verticale Mosfet voltage gain stage en een DC gekoppeld aan een ultra wideband bipolar output stage, en een zeer hoge lineaire demping met minimale terugkoppeling.

De Coda 41.0 heeft een AC-gekoppelde ongebalanceerde en DC-gekoppelde gebalanceerde input en een 3.0 kVA ringkern transformator.

Reviews van de CODA 41.0

Heeft u ervaring met de CODA 41.0? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de CODA 41.0

Heeft u ervaring met de CODA 41.0? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de CODA 41.0
Versterkers van Coda
Versterkers van Coda
Coda Technologies maakt al decennia lang geweldig klinkende versterkers van uitzonderlijke kwaliteit. Sinds 2021 zijn deze ook beschikbaar bij Stassen Hifi, en dat is goed nieuws voor de “audiofielen” onder ons die zoeken naar transistorversterkers met een buizensausje.

Het Amerikaanse Coda Technologies maakt bij uitstek klasse-A/B versterkers volgens de meest recente technieken en innovaties. Versterkers van Coda hebben het legendarische geluid van de klassieke Treshold versterkers, ofschoon geen korreligheid in het hoog, en communicatief geluid in het middengebied. Ze zijn uiterst krachtig gebouwd maar hebben de snelheid en ruimtelijkheid die vooral herkenbaar is bij de betere buizenversterkers. De ervaring van Coda gaat terug tot in de jaren tachtig toen oprichters Doug Dale en Eric Lauchli, ontwerpers van Solid State versterkers bij Treshold Company, voor zichzelf begonnen en Continuum Electronics (later Coda) oprichtte. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een gerenommeerd ontwerper van unieke versterkers die in staat zijn elk stuk muziek tot leven te brengen.

Meer informatie
Terug naar boven.