Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Audia Flight Strumento N°4 mk2

Eindversterker

De Audia Flight Strumento N°4 mk2 is een hoogwaardige stereo eindversterker met uitzonderlijke responssnelheden, een hoog uitgangsvermogen tot 900 watt en een praktisch ... Verder lezen

€ 23500,00 per stuk en incl. BTW.

Specificaties van de Audia Flight Strumento N°4 mk2

Soort Stereo Eindversterker
Frequentierespons 0.3Hz / 1mHz
Uitgangsvermogen (per kanaal) 400W nominaal
1000W max
Gevoeligheid 1.41V RMS
Afmetingen (H x B x D) 280 x 450 x 500mm
Gewicht 95Kg
Kleur Zilver, Zwart
Garantie 2 jaar
   

Over de Audia Flight Strumento N°4 mk2

De Audia Flight Strumento N°4 mk2 is een hoogwaardige stereo eindversterker met uitzonderlijke responssnelheden, een hoog uitgangsvermogen tot 900 watt en een praktisch onbeperkte luidsprekeraandrijving. De sonische nauwkeurigheid van de Audia Flight Strumento N°4 mk2 is zo precies vanwege onder andere de zuiverheid in componentkeuze, en de uitzonderlijke bouw an sich. Het met de hand verwerkte aluminium chassis is afgewerkt met kogelstralen, anodisatie en een zeefdrukproces waarmee de authentieke Italiaanse elegantie zichtbaar en hoorbaar wordt. Binnenin het chassis van de Audia Flight Strumento N°4 mk2 bevindt zich uitzonderlijk aandacht voor detail, met onder andere een volledig gebalanceerd circuit en een zorgvuldig geselecteerde enorme voeding met extra lage impedantie.

De printplaten zijn van zeer hoogwaardig koper en ultrapure koperen staven in de uitgangstrappen en twee 150VA ringkerntransformatoren worden gebruikt voor de hoofdtrappen en een 15VA voor de besturing en beveiliging. Zekeringen in de voeding en eindtrap zijn weggelaten omdat deze door Audia Flight als weerstand voor geluid worden gezien. In plaats hiervan wordt een stroomsensor gebruikt die wordt uitgelezen door een microprocessor. De versterkingstrap is een exclusief ontwerp met een volledig klasse A-stroomfeedbackcircuit. De Audia Flight Strumento N°4 mk2 is verkrijgbaar in zwart en zilveren afwerking.

Awards van de Audia Flight Strumento N°4 mk2

Super AV Awards
Hifi Review | Product of the year
Stereosound
Fidelity Award

Reviews van de Audia Flight Strumento N°4 mk2

Heeft u ervaring met de Audia Flight Strumento N°4 mk2? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Audia Flight Strumento N°4 mk2

Heeft u ervaring met de Audia Flight Strumento N°4 mk2? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Audia Flight Strumento N°4 mk2
Eersteklas audioapparatuur van Audia Flight
Eersteklas audioapparatuur van Audia Flight
Het samenbrengen van muzikale emoties met objectieve schoonheid, de hartstocht van de audioexperts van het Italiaanse Audia Flight reikt veel verder dan alleen de handgemaakte high-end home-audio componenten die ze produceren.

De visie van Audia Flight komt voort uit jarenlange research vanuit de fundamentele overtuiging dat een component een elektronisch signaal niet zou mogen veranderen. Audia Flight ontwerpt stroomterugkoppelingscircuits die hogere snelheden mogelijk maken, betere belastingcontrole behouden en een nauwkeuriger signaal produceren. Onze creaties, aldus Audia Flight, zijn een uiteenzetting van de Italiaanse cultuur: kunst en ambacht. Kunst, als de manier waarop het emoties overbrengt, en ambacht, zoals het vermogen om de mooist mogelijke vormen te creëren. "Het geluid is de ziel van onze producten, een spiegel van onze cultuur en een nalatenschap van hightech onderzoek". Audia Flight kent vier series: Classic, Strumento, FL Three S en de nieuwste FLS-lijn.

Meer informatie
Terug naar boven.