Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?
Gracieus design op zijn Italiaans. Eersteklas audioapparatuur van Audia Flight.

Gracieus design op zijn Italiaans. Eersteklas audioapparatuur van Audia Flight.

Het samenbrengen van muzikale emoties met objectieve schoonheid, de hartstocht van de audioexperts van het Italiaanse Audia Flight reikt veel verder dan alleen de handgemaakte high-end home-audio componenten die ze produceren. De visie van Audia Flight komt voort uit jarenlange research vanuit de fundamentele overtuiging dat een component een elektronisch signaal niet zou mogen veranderen. Audia Flight ontwerpt stroomterugkoppelingscircuits die hogere snelheden mogelijk maken, betere belastingcontrole behouden en een nauwkeuriger signaal produceren. Onze creaties, aldus Audia Flight, zijn een uiteenzetting van de Italiaanse cultuur: kunst en ambacht. Kunst, als de manier waarop het emoties overbrengt, en ambacht, zoals het vermogen om de mooist mogelijke vormen te creëren. "Het geluid is de ziel van onze producten, een spiegel van onze cultuur en een nalatenschap van hightech onderzoek". Audia Flight kent vier series: Classic, Strumento, FL Three S en de nieuwste FLS-lijn.
Classic

Classic

De Classic-lijn van Audia Flight omvat alle in klassieke stijl ontworpen audiocomponenten, waaronder de FL Phono. De voeding van deze phono pre-amp is gescheiden van het voorversterkerchassis (met een versterking tot 74dB), waarmee de afscherming verbetert en trillingen en resonantie van de transformatoren volledig tot nul zijn gereduceerd. In de afzonderlijke voeding bevindt zich eveneens een ringkerntransformator van 15 VA, om de relais te voeden

Strumento

Strumento

Strumento is de referentie-lijn van Audia Flight, voorzien van een voorversterker, eindversterker en een mono-block van uitzonderlijke hoogwaardigheid, met volwaardige klasse A-stroomfeedbackcircuits, welke speciaal voor deze Strumento-lijn zijn ontworpen. De kleinste circuitverfijningen en de hoogst mogelijke componentkwaliteit hebben geleid tot de sonische perfectie die de Strumento No1, No4 en No8 met zich meebrengen.

FL Three S

FL Three S

De meer betaalbare FL Three S-lijn bestaat uit de gelijknamige CD-speler en bijpassende geïntegreerde versterker. Deze laatste komt met maar liefst acht voedingen die verantwoordelijk zijn voor alle versterkingstrappen tot aan de drivertransistortrap, met een totale capaciteit van 13.200uF. Speakers aangesloten op de Audia Flight Flight Three S worden aangestuurd door twee 100 Watt versterkers met een grote 576VA ringkern audiotransformator. Het feedbackcircuitontwerp biedt uitstekende controle over de bas uit de luidsprekers en brengt muziek tot leven met krachtig en uitzonderlijk geluidsbeeld. De FL CD Three S maakt gebruik van een hoogwaardige SABRE ES9026PRO 32-bits DAC. Zeven digitale filters zorgen voor een PCM-signaal, twee gescheiden ringkerntransformatoren voor de analoge en digitale circuits. Het uitgangsgedeelte van de Audia Flight FL CD Three S biedt een discrete stroomfeedbacktechnologie en heeft gebalanceerde en ongebalanceerde analoge en digitale uitgangen beschikbaar.

FLS

FLS

Met de nieuwe FLS-lijn combineert Audia Flight elementen van de Legacy en Classic-lijn met fragmenten uit de circuit designs van de Strumento-serie, om zo de muziekliefhebber dichterbij het best mogelijke maar ook betaalbare te brengen. FLS bestaat uit een voorversterker, een stereoversterker, een geïntegreerde en een eindversterker waarbij zowel componenten, als ook snelheid en vermogen uitstekend op elkaar zijn afgestemd, vooral wanneer de apparaten met elkaar samenwerken.

Handgegoten aluminium frame

Handgegoten aluminium frame

Naast de uitzonderlijke kwaliteit in componenten in de audioproducten die Audia Flight door de jaren heen heeft voortgebracht, zijn de audioproducten van de buitenkant zo Italiaans als maar zijn kan: elegant, modern en robuust.

De behuizing van de Audia Flight gaat met zijn tijd mee, maar behoudt de allure die het in haar 25-jarige bestaan altijd heeft nagestreefd. Alle producten hebben een op maat gegoten, dikke aluminium chassis (tot 10 millimeter), geborsteld en geanodiseerd, en voorzien van een silk-screening proces voor die laatste final touch. De behuizingen hebben naast de aluminium afwerking ook een zwarte aluminium finish.

Gerelateerde producten
Audia Flight FL CD Three SCD Speler
€ 3250,00
Audia Flight FL PhonoVoorversterker
€ 4800,00
Audia Flight Strumento N°1 MK2Voorversterker
€ 17000,00
Audia Flight Strumento N°4 mk2Eindversterker
€ 23500,00
Audia Flight FLS4Eindversterker
€ 9000,00
Audia Flight FLS9Stereo Versterker
€ 5950,00
Meer nieuwsberichten
Bowers & Wilkins introduceert de nieuwe 700 serie 3

Bowers & Wilkins introduceert de nieuwe 700 serie 3

De nieuwe Bowers & Wilkins 700 Serie wordt gekenmerkt door elegantie en prestaties. Bekijk hier alle informatie.

Meer informatie
Subwoofer Show

Subwoofer Show

Bij Stassen Hifi staat 29 oktober in het teken van subwoofers. In 10 verschillende ruimtes worden subwoofers gedemonstreerd van de merken REL, SVS en JL Audio.

Meer informatie
Terug naar boven.