Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Audia Flight FLS4

Eindversterker

De Audia Flight FLS4 is een eindversterker met een zeer hoog vermogen en een uitstekende responssnelheid, wat voor een praktisch onbeperkte aansturing resulteert. Het hoo... Verder lezen

€ 9000,00 per stuk en incl. BTW.

  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis retourneren.
  • Wij zijn officieel Audia Flight dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (334 beoordelingen).

Specificaties van de Audia Flight FLS4

Soort Eindversterker
Frequentierespons 0,3 Hz / 0.7 mHz
Uitgangsvermogen (per kanaal) 170W nominaal
840W max
Afmetingen (H x B x D) 180 x 450 x 440mm
Gewicht 34Kg
Kleur Zilver, Zwart
Garantie 2 jaar

Over de Audia Flight FLS4

De Audia Flight FLS4 is een eindversterker met een zeer hoog vermogen en een uitstekende responssnelheid, wat voor een praktisch onbeperkte aansturing resulteert. Het hoogwaardige op maat gemaakte gegoten aluminium chassis heeft de Italiaanse elegantie waar Audia Flight bekend om staat. Binnenin dit chassis zijn nauwgeselecteerde componenten aanwezig, waaronder voeding met condensatoren met lage impedantie, en een versterkingsfase met een volledige klasse A-stroomfeedbackcircuit. De versterkingstrap is ingesloten in een aluminium doos en ingekapseld in epoxyhars.

De hoofdvoeding is samengesteld uit twee superhoge stroomvoedingen per kanaal, en vier gestabiliseerde onafhankelijke trappen per kanaal. De ringkerntransformator van 15VA wordt gebruikt voor het besturings- en beveiligingscircuit voor volledige isolatie van het audiocircuit. Op maat gemaakte printplaten met een hoogwaardig koperoppervlak en een 2000VA ringkern audiotransformator zijn ingesloten in twee ferromagnetische schilden, geen zekeringen in de hoofdvoeding voor de eindtrap, omdat Audia Flight zekeringen ziet als een weerstand die het geluid negatief kunnen beïnvloeden. Wat resulteert is 200 watt RMS bij 8 ohm uitgangsvermogen die de Audia Flight FLS4 in staat stelt om elke luisteraar een uitzonderlijke muzikale beleving te bieden.

Awards van de Audia Flight FLS4

Hifi-Best of Pl
Audiophile Magazine
Fidelity Award

Reviews van de Audia Flight FLS4

Heeft u ervaring met de Audia Flight FLS4? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Audia Flight FLS4

Heeft u ervaring met de Audia Flight FLS4? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Audia Flight FLS4
Eersteklas audioapparatuur van Audia Flight
Eersteklas audioapparatuur van Audia Flight
Het samenbrengen van muzikale emoties met objectieve schoonheid, de hartstocht van de audioexperts van het Italiaanse Audia Flight reikt veel verder dan alleen de handgemaakte high-end home-audio componenten die ze produceren.

De visie van Audia Flight komt voort uit jarenlange research vanuit de fundamentele overtuiging dat een component een elektronisch signaal niet zou mogen veranderen. Audia Flight ontwerpt stroomterugkoppelingscircuits die hogere snelheden mogelijk maken, betere belastingcontrole behouden en een nauwkeuriger signaal produceren. Onze creaties, aldus Audia Flight, zijn een uiteenzetting van de Italiaanse cultuur: kunst en ambacht. Kunst, als de manier waarop het emoties overbrengt, en ambacht, zoals het vermogen om de mooist mogelijke vormen te creëren. "Het geluid is de ziel van onze producten, een spiegel van onze cultuur en een nalatenschap van hightech onderzoek". Audia Flight kent vier series: Classic, Strumento, FL Three S en de nieuwste FLS-lijn.

Meer informatie
Terug naar boven.