Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Bryston BDP-1

De Bryston BDP-1 digital player is weer zo’n typisch Bryston product, dat op dit moment door niemand wordt aangeboden. In een normale digitale opslag, zoals een pc of een laptop zit de hele keten d.i. opslag, geluidskaart, interfaces en output devices ingebed in één moederboard en worden de benodigde functies uitgevoerd door ic-tjes. Bovendien is de Bryston BDP-1 geheel geluidsloos, ventilatoren en andere bewegende onderdelen ontbreken.

Bryston heeft het hele proces van opslag en afspelen uit het chip circuit gehaald een digitale afspeler gebouwd, die met discrete componenten een high end audio niveau haalt. De co

Lees verder

nsequentie hiervan is dat er niet over het netwerk wordt gestreamed vanwege de beperking in de overdrachtssignalen.

U moet het, ongecromprimeerde, bestand dus direct laden vanaf een externe harde schijf. Afspelen gaat via één van de Bryston DACs of een DAC van een ander merk, vermits de kwaliteit van deze DAC boven alle twijfel verheven is.

Bediening van de Bryston BDP-1 kan via de toetsen op het apparaat maar ook via een computer in de meest brede zin van het woord, namelijk een webbrower. Ook bestaat software voor de diverse besturingssystemen, tegenwoordig Apps geheten; MPOD voor de iPod/Pad en iPhone. Of bijvoorbeeld Gnome Music Player.

2659,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Luisterafspraak maken

Specificaties van de Bryston BDP-1

Soort
Digitale Speler 
Afmetingen (H x B x D)
 70 mm x 432 mm x 279 mm 
Gewicht
 5,44 kg
Kleur
 Zilver
Overige
 Uitgangsimpedantie: BNC 75 Ohm, AES/EBU 110 Ohm.
Garantie
 2 jaar 

Video van de Bryston BDP-1

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.