Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Riviera Levante

Stereo Versterker

De Riviera Levante is een state-of-the-art geïntegreerde versterker die deel uitmaakt van Riviera’s bekroonde OVATION-lijn. Dit apparaat is ontworpen met de nieuwste t... Verder lezen

Prijs op aanvraag

  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • Retourneren binnen 14 dagen mogelijk.
  • Wij zijn officieel Riviera dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (435 beoordelingen).

Specificaties van de Riviera Levante

Soort Geïntegreerde versterker 
Klasse versterkerKlasse A / AB (switch)
Aantal kanalen
Uitgangsvermogen (per kanaal) 120 Watt @ 8 Ohm
200 Watt @ 4 Ohm 
Ingangen 1x balanced (XLR)
4x unbalanced (RCA) 
Uitgangen Luidsprekers
Hoofdtelefoon 
Afmetingen (H x B x D) 195 x 440 x 490 mm 
Gewicht 30 kg
Kleur Goud, Zwart
Overige Inclusief afstandsbediening
Optionele MM Phono uitbreiding 
Garantie 2 jaar

Over de Riviera Levante

De Riviera Levante is een state-of-the-art geïntegreerde versterker die deel uitmaakt van Riviera’s bekroonde OVATION-lijn. Dit apparaat is ontworpen met de nieuwste technologieën en een elegant design om een superieure geluidskwaliteit te leveren.

De Riviera Levante is een hybride versterker met nul feedback, ontworpen om elk type luidsprekersysteem aan te sturen. Dit betekent dat het in staat is om een breed scala aan luidsprekers te bedienen, van de meest gevoelige tot de meest veeleisende.

De Riviera Levante biedt de mogelijkheid om te schakelen tussen pure klasse A en klasse AB bediening. In klasse A modus biedt het 2x30W bij 8 ohm (2x60W bij 4 ohm); in klasse AB modus biedt het 2x120W bij 8 ohm (2x200W bij 4 ohm). Merk op dat, zelfs in klasse AB, de eerste 6 watt in klasse A zijn. Dit betekent dat je kunt kiezen tussen de warmte van klasse A versterking en de kracht van klasse AB, afhankelijk van je luisterbehoeften.

De Riviera Levante heeft meerdere ingangen, waaronder 1 gebalanceerde lijningang (XLR) en 4 ongebalanceerde lijningangen (RCA). Dit betekent dat je een breed scala aan bronnen kunt aansluiten op de Levante. De Riviera Levante heeft zowel luidspreker- als hoofdtelefoonuitgangen. Dit betekent dat je kunt luisteren via je luidsprekers of via je favoriete hoofdtelefoon voor een meer persoonlijke luisterervaring.

De Riviera Levante kan worden uitgerust met een optionele phono kaart. Dit betekent dat je je draaitafel direct op de Levante kunt aansluiten voor een superieure vinyl luisterervaring. Het apparaat wordt geleverd met een afstandsbediening voor gemakkelijke bediening. Je kunt het volume aanpassen, van ingang wisselen en nog veel meer, allemaal vanuit het comfort van uw luisterplek.

De Riviera Levante meet 44x49x19,5 cm en weegt 30 kg. Ondanks zijn compacte formaat levert het apparaat een krachtige en dynamische geluidsweergave. De Riviera Levante is ontworpen voor de echte muziekliefhebber die op zoek is naar een superieure geluidskwaliteit en een breed scala aan functies. Met zijn elegante design past het apparaat in elke woonkamer en biedt het een ongeëvenaarde luisterervaring.

Awards van de Riviera Levante

Haute Fidelite

Reviews van de Riviera Levante

Heeft u ervaring met de Riviera Levante? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Riviera Levante

Heeft u ervaring met de Riviera Levante? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Riviera Levante
Terug naar boven.