Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Advance Acoustics MyConnect 60

De MyConnect 60 is een audiofiele All-in-One met een ingebouwde 2x60W versterker, een wifi en ethernet netwerkspeler, een DAB + / FM tuner, een CD speler, een USB lezer en een Bluetooth ontvanger.

Versterking

Om muziekliefhebbers een optimale muzikale weergave te bieden, heeft Advance Paris ervoor gekozen om een ??versterker in klasse AB te integreren, waardoor het beste van klasse A en klasse B samen is gevoegd. Deze unieke keuze voor een geïntegreerd product garandeert een zeer hoge kwaliteit van geluidsweergave. (De meeste concurrerende producten vallen in klasse D.)

De versterker is het hart van

Lees verder

uw hifi-systeem, het is degene die de zware taak heeft om uw luidsprekers aan te drijven. Het moet neutraliteit, detail, dynamiek en helderheid van de klankboodschap brengen. De keuze voor klasse AB bleek een voor de hand liggende keuze bij Advance Paris.

Netwerk

De MyConnect 60 heeft een ingebouwde netwerkaudiospeler. Je kunt je eigen muziek afspelen vanaf je pc / MAC, NAS maar ook vanaf je smartphone of tablet en andere media. De MyConnect 60 is volledig compatibel met Airplay en DLNA.

U kunt ook genieten van streamingdiensten zoals Spotify, Deezer, Tidal, Qobuz, Tune-In, internetradio's via TuneIn, iHeart-radio en nog veel meer. De MyConnect 60 heeft een open interface met schaalbare capaciteit voor toekomstige diensten en evoluties.

Deze netwerkspeler is multi-room, je speelt verschillende muziek in verschillende kamers. Het hele gezin kan genieten van hun eigen muziek, luister bijvoorbeeld naar de radio in de ene kamer en je eigen muziek in de andere. De mogelijkheden zijn eindeloos.

799,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Luisterafspraak maken
Advance Acoustics MyConnect 60

Advance Acoustics MyConnect 60 thuis beluisteren?

Wij bieden u de mogelijkheid om dit product bij u thuis te beluisteren.
Informeer naar de voorwaarden bij onze verkoop adviseurs.

Neem contact met ons op

Specificaties van de Advance Acoustics MyConnect 60

Soort
All-in-one stereo receiver
Aantal kanalen
2
Uitgangsvermogen (per kanaal)
50W
Ingangen
2x Optisch, 1x Coax, 3x Aux/1x phono, 1x USB
Uitgangen
1x Pre out, 1x Sub out
Afmetingen (H x B x D)
137 x 273 x 375 mm incl voeten en aansluitingen
Gewicht
6 Kg
Kleur
Zwart, Wit
Overige
Ondersteuning Airplay 
Garantie
2 Jaar

Video van de Advance Acoustics MyConnect 60

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.