Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Rotel Michi X5

Beschikbaar November 2020

De Michi X5 geïntegreerde versterker is opnieuw gedefinieerd en levert een verbazingwekkende 600 watt Klasse AB-vermogen aan 4 ohm luidsprekers, zelfs onder extreme belasting.

Aansluitingen

De Michi X5 zit vol met ingangen die ondersteuning bieden voor alle populaire audiobronnen, waaronder analoog, digitaal, XLR, PC-USB met MQA-rendering, apt-X Bluetooth en selecteerbare Moving Magnet of Moving Coil Phono Stage. gebruikmakend van een perfecte balans van innovatie en kritische engineering van elk circuit, signaalpad en audiocomponent, waardoor het v

Lees verder

oortreffelijke industriële ontwerp alleen wordt overtroffen door adembenemende prestaties. Dubbele sets van gerhodineerde aangepaste Michi-luidsprekeraansluitingen zorgen voor een moeiteloze verbinding met luidsprekers, inclusief bi-wire installaties. RS232- en Ethernet-verbindingen maken eenvoudige integratie met controlesystemen mogelijk.

Klank

Muzikale expressie van de Michi X5 wordt bewezen door de uitzonderlijke controle van bijna grenzeloze bassenergie en essentiële helderheid van de middentonen en hoge frequenties. De Michi X5 levert levensechte audioweergave en verzekert een nauwgezette nauwkeurigheid van de muzikale timing met veeleisende ruimtelijke positionering, of het nu een soloartiest is of een volledige orkestrale symfonie. De extra grote, in eigen huis vervaardigde ringkerntransformator van de X5 voedt 88.000 uF aan zeer efficiënte bulkopslag-afvlakcondensatoren met geïsoleerde stroomtoevoer naar alle akoestisch gevoelige circuits, waardoor ongewenste ruis of vervorming wordt geëlimineerd, waardoor de audio verder wordt verfijnd.

Bediening

Een grafisch display met hoge resolutie op het voorpaneel kan worden geconfigureerd om de bedrijfsstatus, 12-bands grafische EQ of piekvermogensmeter weer te geven. Bedieningselementen op het voorpaneel en de meegeleverde Michi-afstandsbediening zorgen voor een eenvoudige bediening en configuratie.

 

 

7000,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Luisterafspraak maken
Rotel Michi X5

Rotel Michi X5 thuis beluisteren?

Wij bieden u de mogelijkheid om dit product bij u thuis te beluisteren.
Informeer naar de voorwaarden bij onze verkoop adviseurs.

Neem contact met ons op

Specificaties van de Rotel Michi X5

Soort
Stereoversterker
Aantal kanalen
2
Uitgangsvermogen (per kanaal)
600W in 4 Ohm / 350W in 8 Ohm
Ingangen
Coax (3), Optisch (3), RCA (4), Phono (MM / MC), XLR Balanced, USB-B
Uitgangen
Sub out(2), Pre out
Afmetingen (H x B x D)
195 x 485 x 452 mm
Gewicht
42 Kg
Kleur
Zwart
Overige
Bluetooth, RS232, AKM premium 768kHz/32bit Digital to Analogue Converter
Garantie
5 jaar

Video van de Rotel Michi X5

Gerelateerd aan Rotel Michi X5

Hegel H390
Hegel H390 Stereo versterker € 5995,-
Lyngdorf TDAI 3400
Lyngdorf TDAI 3400 Stereo versterker € 5000,-
Musical Fidelity M8xi
Musical Fidelity M8xi Stereo versterker € 6250,-

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.