Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Rotel Michi X5

Stereo Versterker

De Rotel Michi X5 geïntegreerde versterker is opnieuw gedefinieerd en levert een verbazingwekkende 600 watt Klasse AB-vermogen aan 4 ohm luidsprekers, zelfs onder extrem... Verder lezen

€ 7600,00 per stuk en incl. BTW.

Webshop retour beschikbaar voor slechts € 5495,00

  • Verwachte levertijd
    Zwart: 1-3 werkdagen
  • Alleen bij ons 5 jaar garantie!
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis retourneren.
  • Wij zijn officieel Rotel dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (322 beoordelingen).

Specificaties van de Rotel Michi X5

Soort Stereoversterker
Aantal kanalen 2
Uitgangsvermogen (per kanaal) 600W in 4 Ohm / 350W in 8 Ohm
Ingangen Coax (3), Optisch (3), RCA (4), Phono (MM / MC), XLR Balanced, USB-B
Uitgangen Sub out(2), Pre out
Afmetingen (H x B x D) 195 x 485 x 452 mm
Gewicht 42 Kg
Kleur Zwart
Overige Bluetooth, RS232, AKM premium 768kHz/32bit Digital to Analogue Converter
Garantie 5 jaar

Over de Rotel Michi X5

De Rotel Michi X5 geïntegreerde versterker is opnieuw gedefinieerd en levert een verbazingwekkende 600 watt Klasse AB-vermogen aan 4 ohm luidsprekers, zelfs onder extreme belasting.

Aansluitingen

De Rotel Michi X5 zit vol met ingangen die ondersteuning bieden voor alle populaire audiobronnen, waaronder analoog, digitaal, XLR, PC-USB met MQA-rendering, apt-X Bluetooth en selecteerbare Moving Magnet of Moving Coil Phono Stage. gebruikmakend van een perfecte balans van innovatie en kritische engineering van elk circuit, signaalpad en audiocomponent, waardoor het voortreffelijke industriële ontwerp alleen wordt overtroffen door adembenemende prestaties. Dubbele sets van gerhodineerde aangepaste Michi-luidsprekeraansluitingen zorgen voor een moeiteloze verbinding met luidsprekers, inclusief bi-wire installaties. RS232- en Ethernet-verbindingen maken eenvoudige integratie met controlesystemen mogelijk.

Klank

Muzikale expressie van de Rotel Michi X5 wordt bewezen door de uitzonderlijke controle van bijna grenzeloze bassenergie en essentiële helderheid van de middentonen en hoge frequenties. De Rotel Michi X5 levert levensechte audioweergave en verzekert een nauwgezette nauwkeurigheid van de muzikale timing met veeleisende ruimtelijke positionering, of het nu een soloartiest is of een volledige orkestrale symfonie. De extra grote, in eigen huis vervaardigde ringkerntransformator van de Rotel Michi X5 voedt 88.000 uF aan zeer efficiënte bulkopslag-afvlakcondensatoren met geïsoleerde stroomtoevoer naar alle akoestisch gevoelige circuits, waardoor ongewenste ruis of vervorming wordt geëlimineerd, waardoor de audio verder wordt verfijnd.

Bediening

Een grafisch display met hoge resolutie op het voorpaneel kan worden geconfigureerd om de bedrijfsstatus, 12-bands grafische EQ of piekvermogensmeter weer te geven. Bedieningselementen op het voorpaneel en de meegeleverde Michi-afstandsbediening zorgen voor een eenvoudige bediening en configuratie.

Reviews van de Rotel Michi X5

Heeft u ervaring met de Rotel Michi X5? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Rotel Michi X5

Heeft u ervaring met de Rotel Michi X5? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Rotel Michi X5
Fyne Audio F703
€ 6399,00
Audioquest Type 5
€ 349,00
Terug naar boven.