Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Audia Flight FLS9

Stereo Versterker

De Audia Flight FLS9 is een high-end geïntegreerde versterker met bijzonder hoogkwalitatieve componenten en volledig gebalanceerde voorversterker stage boards. Binnenin ... Verder lezen

€ 5950,00 per stuk en incl. BTW.

  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis retourneren.
  • Wij zijn officieel Audia Flight dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (322 beoordelingen).

Specificaties van de Audia Flight FLS9

Soort Geïntegreerde versterker
Frequentierespons 0,3 Hz / 500kHz
Uitgangsvermogen (per kanaal) 650W
Ingangen 3 ongebalanceerde RCA, 2 gebalanceerde XLR
Uitgangen 1 gebalanceerde RCA, 1 gebalanceerde XLR, 1 REC ongebalanceerde RCA
Afmetingen (H x B x D) 150 x 450 x 440mm
Gewicht 25 Kg
Kleur Zilver, Zwart
Overige Optionele boards verkrijgbaar
Garantie 2 jaar

Over de Audia Flight FLS9

De Audia Flight FLS9 is een high-end geïntegreerde versterker met bijzonder hoogkwalitatieve componenten en volledig gebalanceerde voorversterker stage boards. Binnenin bevinden zich onder andere twaalf speciaal geselecteerde voedingen met extra lage impedantie en lage ruis, hoogwaardige condensatoren met 120000 uF, printplaten met extra dikke koperlaag en een 1000 watt afgeschermde ringkerntransformator.

De Audia Flight FLS9 is geschikt voor allerlei luidsprekersystemen, zelfs de minder efficiënte en impedantiekritische tot 2 ohm. Een uitzonderlijk stevig aluminium chassis is met typische Italiaanse elegantie geborsteld, geanodiseerd en gegraveerd. Twee optionele plug-and-play kaarten zijn eenvoudig te installeren, waaronder een MM en MC ongebalanceerde phono, een dubbele RCA en een DAC met asynchrone USB-ingang. De Audia Flight FLS9 is verkrijgbaar in zilveren en zwarte afwerking.

Awards van de Audia Flight FLS9

The Ear | Editors

Reviews van de Audia Flight FLS9

Heeft u ervaring met de Audia Flight FLS9? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Audia Flight FLS9

Heeft u ervaring met de Audia Flight FLS9? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Audia Flight FLS9
Eersteklas audioapparatuur van Audia Flight
Eersteklas audioapparatuur van Audia Flight
Het samenbrengen van muzikale emoties met objectieve schoonheid, de hartstocht van de audioexperts van het Italiaanse Audia Flight reikt veel verder dan alleen de handgemaakte high-end home-audio componenten die ze produceren.

De visie van Audia Flight komt voort uit jarenlange research vanuit de fundamentele overtuiging dat een component een elektronisch signaal niet zou mogen veranderen. Audia Flight ontwerpt stroomterugkoppelingscircuits die hogere snelheden mogelijk maken, betere belastingcontrole behouden en een nauwkeuriger signaal produceren. Onze creaties, aldus Audia Flight, zijn een uiteenzetting van de Italiaanse cultuur: kunst en ambacht. Kunst, als de manier waarop het emoties overbrengt, en ambacht, zoals het vermogen om de mooist mogelijke vormen te creëren. "Het geluid is de ziel van onze producten, een spiegel van onze cultuur en een nalatenschap van hightech onderzoek". Audia Flight kent vier series: Classic, Strumento, FL Three S en de nieuwste FLS-lijn.

Meer informatie
Terug naar boven.