Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?

Hegel H590

Stereo Versterker

H590 is de naam van Hegels ultieme geïntegreerde versterker. De Hegel H590 bevat gebruiksvriendelijke diensten zoals Apple AirPlay®, en verwerkt tegelijkertijd ultra-hi... Verder lezen

€ 9995,00 per stuk en incl. BTW.

Demonstratiemodel beschikbaar voor slechts € 6990,00


Vraag een offerte aan en laat u adviseren voordat u beslist.

  • Verwachte levertijd
    Zwart: 1-3 werkdagen
  • Alleen bij ons 5 jaar garantie!
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis retourneren.
  • Wij zijn officieel Hegel dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (322 beoordelingen).

Specificaties van de Hegel H590

Soort Geïntegreerde Stereoversterker
Aantal kanalen 2
Uitgangsvermogen (per kanaal) 301 Watt (8 Ohm, Dual Mono)
Ingangen 2x XLR, 3x RCA, 1x Coax BNC, 1x Coax RCA, 3x optisch, 1x usb, 1x ethernet 
Uitgangen 1x coax BNC, 1x RCA, 1x variable RCA
Afmetingen (H x B x D) 171 x 430 x 445 mm
Gewicht 22kg
Kleur zwart
Overige Upnp, Airplay
Garantie 5 jaar

Over de Hegel H590

H590 is de naam van Hegels ultieme geïntegreerde versterker. De Hegel H590 bevat gebruiksvriendelijke diensten zoals Apple AirPlay®, en verwerkt tegelijkertijd ultra-high-performance formaten zoals DSD. Met SoundEngine 2-technologie en de beste versterkeruitvoering van Hegel tot nu toe, personifieert de H590 het streven om High End bij meer mensen te brengen. De H590 maakt gebruik van de gepatenteerde SoundEngine2-technologie in combinatie met een zeer krachtig ontwerp met een lage vervormingsversterker. Het resultaat is een ongeëvenaarde dynamische functionaliteit, terwijl het toch een zacht, natuurlijk geluid behoudt met alle details van de muziek. U zult een enorm geluidsbeeld ervaren en alleen het volume hoger, hoger, hoger en hoger willen zetten.

De Hegel H590 is een echte referentieversterker. Met zorgvuldig ontworpen gebalanceerde en ongebalanceerde inputs, en met hand-matched transistorparen, wordt gezorgd voor minimale vervorming van het delicate signaal van een analoge bron zoals een phonotrap. Via de voorversterker, met zijn speciale hoogwaardige voedingen en een unieke volumeverzwakker, naar de massieve eindtrap, waar u 12 ultrasnelle hoogvermogenoutput-transistoren ... per kanaal vindt. De H590 is een beest. Veel mensen gebruiken tegenwoordig digitale muziek als hun belangrijkste bron van luisteren, dus er is veel zorg besteed aan de DA-converter, waar alle signalen in hun oorspronkelijke vorm worden bewaard. Als u een hoge resolutie of CD-indeling gebruikt, worden ze allemaal in hun oorspronkelijke vorm afgespeeld voor de beste geluidskwaliteit. Via de USB-ingang ondersteunt de H590 ook hoogwaardige formaten zoals DSD. De H590 bevat MQA-decodeer- en renderingtechnologie, waarmee u MQA-audiobestanden en -stromen kunt afspelen, waardoor u het geluid van de originele masteropname krijgt.

 

Reviews van de Hegel H590

Heeft u ervaring met de Hegel H590? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Hegel H590

Heeft u ervaring met de Hegel H590? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Terug naar boven.