Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Hegel H590

H590 is de naam van Hegels ultieme geïntegreerde versterker. De Hegel H590 bevat gebruiksvriendelijke diensten zoals Apple AirPlay®, en verwerkt tegelijkertijd ultra-high-performance formaten zoals DSD. Met SoundEngine 2-technologie en de beste versterkeruitvoering van Hegel tot nu toe, personifieert de H590 het streven om High End bij meer mensen te brengen. De H590 maakt gebruik van de gepatenteerde SoundEngine2-technologie in combinatie met een zeer krachtig ontwerp met een lage vervormingsversterker. Het resultaat is een ongeëvenaarde dynamische functionaliteit, terwijl het toch een zacht, natuurlijk geluid behoudt met al

Lees verder

le details van de muziek. U zult een enorm geluidsbeeld ervaren en alleen het volume hoger, hoger, hoger en hoger willen zetten.

De Hegel H590 is een echte referentieversterker. Met zorgvuldig ontworpen gebalanceerde en ongebalanceerde inputs, en met hand-matched transistorparen, wordt gezorgd voor minimale vervorming van het delicate signaal van een analoge bron zoals een phonotrap. Via de voorversterker, met zijn speciale hoogwaardige voedingen en een unieke volumeverzwakker, naar de massieve eindtrap, waar u 12 ultrasnelle hoogvermogenoutput-transistoren ... per kanaal vindt. De H590 is een beest. Veel mensen gebruiken tegenwoordig digitale muziek als hun belangrijkste bron van luisteren, dus er is veel zorg besteed aan de DA-converter, waar alle signalen in hun oorspronkelijke vorm worden bewaard. Als u een hoge resolutie of CD-indeling gebruikt, worden ze allemaal in hun oorspronkelijke vorm afgespeeld voor de beste geluidskwaliteit. Via de USB-ingang ondersteunt de H590 ook hoogwaardige formaten zoals DSD. De H590 bevat MQA-decodeer- en renderingtechnologie, waarmee u MQA-audiobestanden en -stromen kunt afspelen, waardoor u het geluid van de originele masteropname krijgt.

 

9990,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Hegel H590

Demonstratiemodel van de Hegel H590

Wij hebben nog een demonstratiemodel beschikbaar.
Neem contact op met onze hifi adviseurs om deze te bestellen.

€ 7750,- Neem contact met ons op

Specificaties van de Hegel H590

Soort
Geïntegreerde Stereoversterker
Aantal kanalen
2
Uitgangsvermogen (per kanaal)
301 Watt (8 Ohm, Dual Mono)
Ingangen
2x XLR, 3x RCA, 1x Coax BNC, 1x Coax RCA, 3x optisch, 1x usb, 1x ethernet 
Uitgangen
1x coax BNC, 1x RCA, 1x variable RCA
Afmetingen (H x B x D)
171 x 430 x 445 mm
Gewicht
22kg
Kleur
zwart
Overige
Upnp, Airplay
Garantie
5 jaar

Video van de Hegel H590

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.