Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Marantz NR1200

Stereo Versterker

Stereoreceiver in een modern jasje.De Marantz NR1200 is een stereonetwerkreceiver welke eenvoudig te installeren is. De Marantz NR1200 is een geduchte concurrent voor de ... Verder lezen

€ 849,00 per stuk en incl. BTW.
  • Verwachte levertijd
    Zilver: 3-5 werkdagen
    Zwart: 3-5 werkdagen
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis retourneren.
  • Wij zijn officieel Marantz dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (322 beoordelingen).

Specificaties van de Marantz NR1200

Soort Stereo AV receiver
Aantal kanalen 2
Uitgangsvermogen (per kanaal) 75 watt
Ingangen 5x hdmi, Phono, Optisch, Coax, IR
Uitgangen hdmi ARC
Kleur Zwart, Zilvergoud
Overige Siri en Google spraakbesturing
Garantie 2 jaar
Download alle specificaties

Over de Marantz NR1200

Stereoreceiver in een modern jasje.
De Marantz NR1200 is een stereonetwerkreceiver welke eenvoudig te installeren is. De Marantz NR1200 is een geduchte concurrent voor de soundbar in jouw thuisbioscoop. Deze stereonetwerkreceiver levert hoogwaardige geluidskwaliteit, genoeg vermogen voor jouw speakers en vele aansluitmogelijkheden voor zowel audio- als videobronnen. Je favoriete streamingdiensten speel je eenvoudig af en je bediend de Marantz NR1200 makkelijk met de hedendaagse spraakbesturingssystemen. Dankzij het elegante en moderne design is het de perfecte keuze voor stereo en tv oplossingen.

Aansluitmogelijkheden die aansluiten bij jouw wensen.
De Marantz NR1200 beschikt over een krachtige high-current eindversterker met een afzonderlijke printplaat. En beschikt aan de linker- en rechterkant over een transformator. De Marantz NR1200 beschikt over 75W RMS vermogen per kanaal bij 8 Ohm. Deze stereonetwerkreceiver beschikt over 5 hdmi ingangen en 1 uitgang. 3 analoge ingangen, een phono ingang. 2 digitale ingangen, optisch en coaxiaal. Radio luister je eenvoudig via de FM/DAB aansluiting. Tot slot is er toegang via internet via de bekabelde- of WiFi verbinding.

Heerlijk muzikaal geluid.
De ontwerpers van Marantz hebben de NR1200 weer voorzien met het bekende warme klankkarakter van Marantz. De onderdelen zijn zorgvuldig geselecteerd, dompel jezelf onder in een prachtig muzikaal geluid van elke bron.

HDMI-connectiviteit
De vijf HDMI-ingangen ondersteunen; HDCP 2.3, 4K Ultra HD 60Hz, 4:4:4 Pure Color sub-sampling, HLG, High Dynamic Range (HDR10), 21:9 video, 3D en BT.2020 pass-through. Daarnaast kan het geluid van uw tv via ARC (Audio Return Channel) eenvoudig met een HDMI kabel naar de Marantz NR1200 worden gestuurd, hiermee wordt de installtie nog eenvoudiger.

HEOS Built-in
De streamingsdiensten speel je eenvoudig af met de HEOS app, Bluetooth of Airplay 2, waaronder Spotify, Deezer, Tidal en meer. Dankzij de multiroom functionaliteiten kun je met meerdere HEOS producten overal in huis genieten van je favoriete gestreamde muziek.

Spraakbesturingssystemen
De Marantz NR1200 ondersteunt Amazon Alexa, Google Assistant en Apple Siri. Hiermee kan je commando's geven om je favoriete muziek af te spelen, het volume harder of zachter te zetten, het volgende nummer af te spelen, de ingang te wisselen en nog veel meer.ß

Reviews van de Marantz NR1200

Heeft u ervaring met de Marantz NR1200? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Marantz NR1200

Heeft u ervaring met de Marantz NR1200? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Terug naar boven.