Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

CocktailAudio X35

Het compleetste All-in-One audiosysteem

De Cocktail Audio X35 is het meest complete en geavanceerde All-in-One audiosysteem in zijn klasse. De X35 slaat een brug tussen de digitale- en analoge muziekbronnen, van streamen tot platen draaien. De enorme functionaliteit, de veelzijdige aansluitmogelijkheden, de hoeveelheid features en het unieke bedieningsconcept, de krachtige versterker en de solide behuizing maken de X35 tot een onweerstaanbaar concept. Sluit luidsprekers aan en klaar ben je.

Wat kan de X35 allemaal

Allereerst is de X35 een “normale” versterker waar je ook nog a

Lees verder

ndere geluidsbronnen op kunt aansluiten, zoals een platenspeler, Tv, etc. Daarnaast is het een netwerkserver. Op de harde schijf opgeslagen muziek functioneert als een centrale muziekbibliotheek die je via het thuisnetwerk overal in huis kunt benaderen met andere netwerkproducten. Natuurlijk kun je gebruikmaken van de ondersteunde streamingdiensten zoals Spotify Connect, Tidal, Qobuz, Deezer en Napster. Voor radio kun je kiezen uit internet-, FM en DAB+. Vanaf radio en andere aangesloten bronnen kun je ook opnames maken die op de harde schijf worden opgenomen. Cd’s kun je afspelen, maar ook rippen, zodat je jouw eigen collectie op de harde schijf kunt zetten en daarvan kun je zelfs weer Cd’s branden. Via Airplay en Shareplay kun je ook vanaf je tablet of smartphone muziek naar de X35 streamen.

Versterking

De X35 is voorzien van genoeg vermogen. Elk kanaal heeft een afzonderlijke digitale eindversterker van 100 Watt aan 8 Ohm. Daar stuur je zonder problemen elke luidspreker mee aan. Om het audiofiele karakter te onderstrepen is de analoge sectie voorzien van een stevige ringkerntransformator die mechanische brom, magnetische strooivelden en elektronische standby-ruis verregaand elimineert. De digitale sectie beschikt over een 500W geschakelde voeding en ook zijn er audiofiele TCXO-oscillators ingezet. Het analoge- en digitale circuit zijn volledig van elkaar gescheiden.

1799,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Luisterafspraak maken
CocktailAudio X35

CocktailAudio X35 thuis beluisteren?

Wij bieden u de mogelijkheid om dit product bij u thuis te beluisteren.
Informeer naar de voorwaarden bij onze verkoop adviseurs.

Neem contact met ons op

Specificaties van de CocktailAudio X35

Soort
All-in-One stereoversterker
Aantal kanalen
2
Uitgangsvermogen (per kanaal)
100W Klasse D
Ingangen
1x AES/EBU, 1x Coaxiaal, 1x Optisch en 2 x USB 3.0 en 1 x USB 2.0 voorzijde, 1x Phono MM, 1x RCA L/R en 3,5 jack voorzijde
Uitgangen
1x RCA L/R), 1x AES/EBU, 1x Coaxiaal, 1x Optisch en USB 2.0 (Vast en variabel volume)
Afmetingen (H x B x D)
111x 441 x 375 mm (incl.voeten, knoppen en aansluitbussen)
Gewicht
7,8 Kg
Kleur
Zwart, Zilver
Overige

Tidal (MQA), Deezer, Qobuz, Spotify Connect, Napster, Amazon Music en HighResAudi Ondersteuning Airplay, RoonReady, MQA weergave

Garantie
2 Jaar

Video van de CocktailAudio X35

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.