Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?

Parasound Halo A23

Stereo Versterker

De Parasound Halo A23 is een Lucasfilm Home THX Ultra 2 gecertificeerde stereo versterker. Het versterkercircuit van deze geweldige versterker is ontworpen door John Curl... Verder lezen

€ 1450,00 per stuk en incl. BTW.

Demonstratiemodel beschikbaar voor slechts € 1245,00


Vraag een offerte aan en laat u adviseren voordat u beslist.

 • Verwachte levertijd
  Zwart: 5-8 werkdagen
 • 2 jaar garantie
 • Gratis verzending.
 • 14 dagen lang gratis retourneren.
 • Wij zijn officieel Parasound dealer.
 • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (324 beoordelingen).

Specificaties van de Parasound Halo A23

Soort  Stereo versterker
Aantal kanalen  2-kanaals
Uitgangsvermogen (per kanaal)  125 watts RMS x 2, 20 Hz - 20 kHz, 8 Ω
 225 watts RMS x 2, 20 Hz - 20 kHz, 4 Ω
 400 watts RMS x 1, 20 Hz - 20 kHz, 8 Ω
Frequentiebereik  20 Hz - 50 kHz, +0/-3 dB, 1 Watt
Totale harmonische vervorming  < 0,06%
Signaal/ruis verhouding  112 dB, input shorted, IHF A-weighted
Impedantie  33 k Ohm
Gevoeligheid  1 V @ 28.28 V in, THX Reference Level
Damping factor  > 800 @ 20 Hz
Afmetingen (H x B x D)  336 x 438 x 86 mm.
Gewicht  12,73 kg.
Kleur  Zwart, zilver
Overige  THX Ultra 2 ondersteuning
Garantie  2 jaar

Over de Parasound Halo A23

De Parasound Halo A23 is een Lucasfilm Home THX Ultra 2 gecertificeerde stereo versterker. Het versterkercircuit van deze geweldige versterker is ontworpen door John Curl. De Parasound Halo A23 beschikt over een complementaire MOSFET driver stage en een JFET input stage.

Reviews van de Parasound Halo A23

Heeft u ervaring met de Parasound Halo A23? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

 • Michel

  Begin februari heb ik de Parasound Halo A23 besteld bij Stassen. Kort daarna bleek dat dit type niet meer leverbaar was. Wel kon ik met bijbetaling de opvolger in mijn bezit krijgen; de A23+. Ik gebruik de A23+ in combinatie met een Denon AVR-X6300H op de positie van de front boxen (Focal Area 936). Achter staan twee Focal Area’s 926, in het midden een Focal Area CC900. Een Focal sub 1000 F verzorgt de lage tonen. Als je op een laag volume naar Arrow Classic Rock luistert dan volstaat de Denon zonder ondersteuning. Bij het spelen van cd’s en dvd’s op een iets hoger geluidsniveau schiet de Denon net iets tekort. Het is echt ongelofelijk wat de A23+ toevoegt aan het geluid. Een mooi helder en strak geluid van hoog tot laag, zowel bij Stereo als bij surround. Ook de boxen blijken tot meer in staat te zijn als dat ik dacht. Ook valt nu het goede geluid op bij het kijken naar Netflix. Sommige film zijn voorzien van Dolby Atmos. Vanwege Dolby Atmos heb ik twee oudere Kef Q1 boxen op de front high positie geplaatst. Ook deze toevoeging is goed te horen. Het lijkt ook alsof de Parasound ingespeeld moet worden, het geluid lijkt steeds iets beter te worden. Ondanks dat mijn voornemen tot aanschaf van de Parasound tot een huiselijk discussie leidde (“die Denon is toch een goede versterker, waarom is dan deze nodig”) ben ik blij dat ik heb doorgezet. De kwaliteitsverbetering van het geluid rechtvaardigt de aanschaf zeer zeker.

 • Eric

  Echt een geweldige eindversterker.Ik gebruik hem op de front kanalen van mijn Arcam avr 400 een zeer muzikale receiver maar bij hoog volume komt hij stereo echt tekort Mede omdat mijn impulse 54 nogal wat vragen. Eerst was ik sceptisch omdat hij maar 125 watt rms vermogen heeft is maar iets meer dan mijn Arcam in stereo (Arcam geeft stereo 120 watt op) maar wat een verschil hoog mooi helder mid braaf zuiver laag echt zeer diep gecontroleerd en strak.Ik ben echt wel wat gewend vroeger een (sphinx preject) 2-12 gehad. Ik heb versterkers gehoord die het dubbele kosten en niet deze klank geven. Echt een aanrader. Het mooie is je mag hem thuis proberen . Neem van mij aan het wordt een enkele reis.

Schrijf een review over de Parasound Halo A23

Heeft u ervaring met de Parasound Halo A23? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Parasound Halo A23
Terug naar boven.