Naar de inhoud springen. Terug naar Home

TMA Audio Contrabasso

Subwoofer

Eindelijk is het zover! Er zijn nu subwoofers die niets meer en minder doen dan uw bestaande luidsprekers van het juiste fundament voorzien.De nieuwe TMA Audio Contrabass... Verder lezen

€ 1090,00 per stuk en incl. BTW.
 • Levertijd
  Kersen: 1-2 werkdagen
 • Alleen bij ons 5 jaar garantie!
 • Gratis verzending.
 • 14 dagen lang gratis* retourneren.
 • Wij zijn officieel TMA Audio dealer.
 • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (435 beoordelingen).

Specificaties van de TMA Audio Contrabasso

Driver  12” long throw high-efficiency low frequency driver
Aanbevolen vermogen  165 Watt RMS
Frequentie bereik  27 - 200 Hz
Hipass crossover  Full Range
Lopass crossover  50 - 200 Hz
Fase controle  0, 180°
Voice coil  2” dual-layer copper-wound
Afmetingen (H x B x D)  38,4 x 36 x 48 cm.
Gewicht  16,3 kg.
Kleur  Hoogglans zwart, hoogglans wit, zwart, kersen
Garantie  2 jaar op electronica en 5 jaar op woofer

Over de TMA Audio Contrabasso

Eindelijk is het zover! Er zijn nu subwoofers die niets meer en minder doen dan uw bestaande luidsprekers van het juiste fundament voorzien.

De nieuwe TMA Audio Contrabasso gaat diep en zeer strak met de lage tonen om. De lage elektrische Q van de speciaal ontworpen bass luidsprekerunits in combinatie met de zware digitale eindversterkers zorgen voor een ongekende sensatie.

Of u nu voor high-end audio of voor home theater surround kiest, deze subwoofers doen hun werk met een gemak zoals nog nooit eerder gehoord.

De kleur hoogglans wit kost € 1499,-

Reviews van de TMA Audio Contrabasso

Heeft u ervaring met de TMA Audio Contrabasso? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

 • Arnold Vroomans

  Ik heb de TMA als ondersteuning bij een set Kef LS50W. De instelmogelijkheden in combinatie hiermee geven je de mogelijkheid om het heel precies af te stellen. Ik zeg heel eerlijk...hij staat een klein beetje te hard voor het hele chique...maar oh wat klinkt het lekker. En als er even gedanst gaat worden gooien we even het dak eraf. De Sub is robuust en door die hele lage q waarde doet de inhoud van de kast er minder toe. Hierdoor (en de diepe slag) doet hij het erg goed. Hij vult echt aan waar andere subwoofers in mijn oren wat te "hoog" klinken en je ze heel erg moet filteren om er wat diepte uit te krijgen. Dat gaat hier eigenlijk heel gemakkelijk. Ik luister veel orgel en dat is echt putdiep laag in die opnames. Die voel je dan ook echt in je huiskamer erbij komen als dat register erbij getrokken wordt. Recent ben ik verhuisd naar een groter huis met een grotere woonkamer (l-vorm). Vantevoren begon ik al een beetje te zeuren om een 2e...dat blijf ik natuurlijk doen...al is het niet echt nodig ;-). Ook heel fijn dat het niet een "blob" aan laag is maar echt een bereik heeft. Doet me een beetje denken aan een laag-getunede bandpass woofer.

 • Chris

  Bedankt Stassen, dit had ik nooit verwacht dat de kef goed klinken wist ik maar nu deze subwoofer erbij de Contrabasso geeft het alles veel meer volume en blijft het zuiver. Nu samen met de subwoofer TMA Audio Contrabasso willen wij niet meer zonder deze krijgen jullie ook niet meer terug. Kok de kinderen met gamen vinden dit veel mooier en luisteren nu veel meer muziek er is dus meer sfeer in huis. Bedank Bob en Raymond voor het goede advies ik ben blij dat ik niet op afstand heb gekocht . Dank Chris.

 • Peter Joosten

  Hallo Stassen , bedankt voor de goede service en het advies . De TMA Audio subwoofer Contrabasso heb ik nu 1 maand thuis en jullie krijgen deze Contrabasso niet meer terug. Hij klinkt strak in het laag is snel en vooral niet te groot. Ik moet zeggen het aansluiten en afstellen was een kippetje, ook thuis mij weder helft is met de TMA Audio Contrabasso erg tevreden zij zegt zelfs dat deze mooie speelt dan de Rel en de Bowers and Wilkins . Dus nog maals bedankt doe de groeten aan Edwin Maas die weet wel erg veel van muziek af. Bedankt. Gr. peter.

 • Bart Veenstra

  Ter uitbreiding van mijn set was ik nog op zoek naar een goede subwoofer. In eerste instantie dacht ik dat het overbodig was om hiervoor naar Venlo af te reizen. Toch een afstand van 150 km. Wat ben ik blij dat ik het gedaan heb. Bij Stassen hadden ze een luisterruimte voor mij gereserveerd met daarin de subwoofers die ik wilde beluisteren. Ze hadden mij geadviseerd om mijn eigen speakers mee te nemen, zodat de luistersessie zo realistisch mogelijk zou worden. Ook hadden ze rekening gehouden met de akoustiek van de luisterruimte, aangezien ik thuis een houten vloer heb.

  Ik heb de TMA Audio Contrabasso vergeleken met Sunfire, Velodyne, Rel en een aantal andere. De Contrabasso heeft echt een mooie zuivere bassweergave, vandaar dat ik voor deze gekozen heb. Super voor het afspelen van films en muziek.

  Bart

 • Lipman

  Op zoek naar een goede subwoofer in eerste instantie de basso gehoord, zijn kleinere broertje die al heel goed was, totdat ze deze subwoofer lieten horen. Zowel bij muziek als film een super strak en diep laag. Nog vergeleken met de hrs 10 van sunfire en velodyne, maar deze bleef. En thuis weer elke dag genoten van deze sub.

Schrijf een review over de TMA Audio Contrabasso

Heeft u ervaring met de TMA Audio Contrabasso? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de TMA Audio Contrabasso
TMA Audio Duo Corde
Prijs op aanvraag
Hegel P20
€ 3295,00 € 2895,00
Terug naar boven.