Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Rel Carbon Special

Carbon Special is een nieuw "limited" model dat REL's nieuwste engineering combineert met geavanceerde componenten uit hun referentielijn, allemaal ondergebracht in een chassis van gemiddelde grootte. Hij is voorzien van REL's derde generatie koolstofvezel 12 ”driver met een nieuwe, op maat gemaakte CSP passieve driver die een 50% langere slag levert, aangedreven door een 1000 watt versterker, aangestuurd door REL's CS PerfectFilter ™. Een geheel nieuwe kast met hoogglans afwerking, gepolijste metalen en koolstofvezel accenten verschijnt alleen bij dit model.

REFERENTIE PRESTATIES, BESCHEIDEN

Lees verder

FORMAAT

Waarbij REL's eerdere speciale edities de bestaande kasten, drivers en filters werden gebruikt, gebruikt de Carbon Special veel elementen die uitsluitend voor Carbon Special zijn ontwikkeld. Zo hebben ze hun nieuwste BlackWidow 12 ”(350 mm) koolstofvezel driver gebruikt, ontwikkeld om superieure dynamische balans te leveren over het volledige bereik van zijn aanzienlijke 4” (100 mm) voor-en-achter uitslag. Hij is beter in staat om, soepel en moeiteloos, de enorme kracht aan te pakken die nodig is om explosieve dynamiek te leveren.

Ze hebben het gecombineerd met hun NextGen 5 1000 watt-versterker, die zowel een sonische wonder als uiterst betrouwbaar heeft bewezen. Dit alles wordt geleid door een CS PerfectFilter, een speciaal ontworpen variant van onze nieuwste evolutie van filters die beide uiteinden van het spectrum verbetert. Het levert luchtige, delicate hoge tonen met een groter bereik in de lagere regionen binnen een geluidsbeeld, evenals een echtere, krachtigere ultralage basweergave. Als het te mooi klinkt om waar te zijn, is het dat bijna ook.

Daar stopten ze niet. De kast strekt zich dieper uit dan eerdere "middenformaat" ontwerpen om de prestaties voor deze nieuwe driver-aanvulling te optimaliseren. En het uiterlijk wordt op een verfijnde, volwassen manier geleverd met subtiel gebruik van koolstofvezeldetails die zijn gestrooid tussen chroom en gepolijste roestvrijstalen accenten. Wellicht zal de Carbon Special een van de meest gevraagde ultra-high-performance subwoofers aller tijden worden.

3999,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Specificaties van de Rel Carbon Special

Type luidspreker
Gesloten, frontfire actieve subwoofer
Frequentie bereik
-6 dB at 19Hz (in Room)
Vermogen
1000 W RMS
Diameter woofer
12 inch
Aansluitingen
High Level Neutrik Speakon, Low Level stereo RCA, LFE RCA, LFE XLR
Aantal speakerunits
1x actief en 1x passive radiator
Afmetingen (H x B x D)
455 x 430 x 539 mm
Gewicht
38,7 Kg
Overige
incl 10m speakon kabel, Airship Wireless optioneel
Kleur
Piano Zwart (8 laags)
Garantie
5 Jaar

Video van de Rel Carbon Special

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.