Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Rel S/812

Subwoofer

De REL S/812 brengt het medium chassisconcept van REL naar referentie-achtige prestaties en doet dit met stijl, schoonheid en verwoestende kracht. Het levert ongelooflijk... Verder lezen

€ 3199,00 € 2879,00 per stuk en incl. BTW.

Webshop retour beschikbaar voor slechts € 2795,00

  • Verwachte levertijd
    HG-Wit: 1-3 werkdagen
    HG-Zwart: 3-5 werkdagen
  • Alleen bij ons 5 jaar garantie!
  • 14 dagen lang gratis retourneren.
  • Wij zijn officieel Rel dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (336 beoordelingen).

Specificaties van de Rel S/812

Type luidspreker Subwoofer
Frequentie bereik 19 Hz at -6dB
Vermogen 800 watts NextGen5 Class D(RMS)
Ingangen High Level Neutrik Speakon, Low Level stereo RCA, LFE RCA, LFE XLR
Uitgangen High Level Neutrik Speakon, LFE RCA, LFE XLR
Aantal speakerunits Active 12 in., 300mm long-throw, Continuous CastAlloy™ cone structure, cast chassis
Passive 12 in., 300mm Carbon/Carbon flat cone structure, steel chassis
Afmetingen (H x B x D) 455 x 430 x 514 mm
Gewicht 34kg
Overige

Supplied Accessories
MAINS LEAD Yes
NEUTRIK SPEAKON Yes (10 Meters Nominal)
USERS MANUAL Yes

WIRELESS CAPABILITY
Yes- REL AirShip system [required] Optioneel

FUSES 5 Amp 220 volts operation, 9 Amp 120 volts operation

Kleur Piano Black Lacquer, White Lacquer, 8 coats
Garantie 2 jaar op elektronica, 5 jaar op de woofers

Over de Rel S/812

De REL S/812 brengt het medium chassisconcept van REL naar referentie-achtige prestaties en doet dit met stijl, schoonheid en verwoestende kracht. Het levert ongelooflijke niveaus van all-round prestaties voor zowel muziek als filmgeluid, geeft klanten een voorproefje van de referentiemodellen te bieden hebben en doet dat voor een fractie van de kosten.

De geheel nieuwe S/812 biedt verbrijzelende prestatiebelemmeringen. Voor de S/812 werd elk aspect van de innerlijke werking van de vorige generatie onderzocht zonder rekening te houden met het kritische en klantgerichte succes ervan. REL heeft de stroomvereisten, driver-verbeteringen en speciale filters opnieuw in het licht gehouden en daarbij elke upgrade uitgevoerd om alle extra prestaties te extraheren. Dit alles naast de verfijningen van de kast die nodig zijn om die upgrades goed uit te laten komen. Deze nieuwste S-reeks is een triomfantelijke ontwikkeling die alle verwachtingen van het REL ontwerpteam heeft overtroffen.

De vereisten waren een veel sterkere diepe basweergave tussen de 19-35 Hz, een enorm verbeterde theaterdynamiek en een nog opener en ruimer geluidsveld dat zowel muziek als film ten goede komt. REL wendde zich tot de NextGen5-versterker, afgestemd op 800 watt met aanzienlijke vermogensreserves, voegden een lichte film van koolstofvezel toe aan de achterkant van de driver om het extra vermogen te verwerken en ontwikkelde twee nieuwe sets met aangepaste filters om de uiterste brute kracht te behalen en toch de ruimtelijkheid niet te verliezen. Ten slotte is de S/812 doordrongen van de mogelijkheid om te worden gestapeld in lijnreeksen met 4 of 6 eenheden, net zoals dat mogelijk is met de REL referentiemodellen.

Reviews van de Rel S/812

Heeft u ervaring met de Rel S/812? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Rel S/812

Heeft u ervaring met de Rel S/812? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Rel S/812
Rel S/510
€ 2429,00
Subwoofer Show
Subwoofer Show
Bij Stassen Hifi staat 29 oktober in het teken van subwoofers. In 10 verschillende ruimtes worden subwoofers gedemonstreerd van de merken REL, SVS en JL Audio. Op deze dag zijn de vertegenwoordigers van REL (Henny, HNNY Benelux) en JL Audio (Stefan, Quartz AV) aanwezig om al uw vragen te beantwoorden.

Demonstraties worden gehouden met meerdere modellen in verschillende prijsklassen. Op deze dag zijn er vele stereo-opstellingen, maar er is ook gedacht aan de home-cinema liefhebbers. Daarnaast besteden we aandacht aan de bekabeling, er zullen verschillende type subwooferkabels worden gedemonstreerd. Ervaar wat de meerwaarde is van een subwoofer en wat deze kan doen met het gehele klankbeeld.

Inschrijven voor deze show is vooraf niet nodig. U kunt zich tijdens de show wel inschrijven om kans te maken op een gratis subwoofer die zal worden verloot.

Nieuwsgierig?
U bent van harte welkom in ons Palazzo luisterkasteel op zaterdag 29 oktober van 10.00 tot 16.00 uur. De koffie en Limburgse vlaai staat voor u klaar.

Meer informatie
Terug naar boven.