Naar de inhoud springen. Terug naar Home

SVS 3000 Micro

Subwoofer

De SVS 3000 Micro is een subwoofer met een diepe bas, muzikaal, en met behoorlijk grove impact. Alles in een compacte 10-inch kast, geschikt voor elke kamer of leefruimte... Verder lezen

€ 1149,00 per stuk en incl. BTW.

Vraag een offerte aan en laat u adviseren voordat u beslist.

  • Verwachte levertijd
    Piano Gloss Black: 3-5 werkdagen
    Piano Gloss White: 3-5 werkdagen
  • Alleen bij ons 5 jaar garantie!
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis retourneren.
  • Wij zijn officieel SVS dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (334 beoordelingen).

Specificaties van de SVS 3000 Micro

Type luidspreker Micro Subwoofer
Frequentie bereik 23-240 Hz ±3 dB
Aanbevolen vermogen 800 watts RMS (2500+ watts peak)
Aantal speakerunits 2
Afmetingen (H x B x D) 278 x 297 x 271mm
Gewicht 10,2 Kg
Kleur Piano Gloss Black, Piano Gloss White
Garantie 5 jaar, waarvan 2 jaar op elektronica

Over de SVS 3000 Micro

De SVS 3000 Micro is een subwoofer met een diepe bas, muzikaal, en met behoorlijk grove impact. Alles in een compacte 10-inch kast, geschikt voor elke kamer of leefruimte. De SVS 3000 Micro geeft moeiteloos verbazingwekkend rijke basenergie, met 800 watt RMS tot 2500 watt aan piekvermogen door de 8 inch dubbele drivers die tegenover elkaar liggen.

Met de SVS 3000 Micro komt een ontwerp dat erin is geslaagd de laagst mogelijke frequenties te bieden, met behoud van effectief thermisch energiebeheer. Hij is klein genoeg om overal te passen maar doet geen enkele concessie aan de prestaties die een subwoofer met een beetje staat van dienst moet hebben. De SVS 3000 Micro is niet alleen een kleine krachtpatser, maar weet uitstekend controle te houden over de basenergie, zonder vervorming en met zeer zuivere output.

De SVS-app voor subwooferbesturing maakt het mogelijk geavanceerde afstemmingen in te stellen. De SVS 3000 Micro komt in de finishes Piano Gloss Black en Piano Gloss White.

Awards van de SVS 3000 Micro

AVS - Top Choice

Reviews van de SVS 3000 Micro

Heeft u ervaring met de SVS 3000 Micro? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de SVS 3000 Micro

Heeft u ervaring met de SVS 3000 Micro? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de SVS 3000 Micro
Subwoofer Show
Subwoofer Show
Bij Stassen Hifi staat 29 oktober in het teken van subwoofers. In 10 verschillende ruimtes worden subwoofers gedemonstreerd van de merken REL, SVS en JL Audio. Op deze dag zijn de vertegenwoordigers van REL (Henny, HNNY Benelux) en JL Audio (Stefan, Quartz AV) aanwezig om al uw vragen te beantwoorden.

Demonstraties worden gehouden met meerdere modellen in verschillende prijsklassen. Op deze dag zijn er vele stereo-opstellingen, maar er is ook gedacht aan de home-cinema liefhebbers. Daarnaast besteden we aandacht aan de bekabeling, er zullen verschillende type subwooferkabels worden gedemonstreerd. Ervaar wat de meerwaarde is van een subwoofer en wat deze kan doen met het gehele klankbeeld.

Inschrijven voor deze show is vooraf niet nodig. U kunt zich tijdens de show wel inschrijven om kans te maken op een gratis subwoofer die zal worden verloot.

Nieuwsgierig?
U bent van harte welkom in ons Palazzo luisterkasteel op zaterdag 29 oktober van 10.00 tot 16.00 uur. De koffie en Limburgse vlaai staat voor u klaar.

Meer informatie
Terug naar boven.