Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Rel S/510

Subwoofer

REL S/510 SubwooferDe Rel S/510 zorgt onlangs het relatief bescheiden formaat toch voor prestaties van referentieniveau. Dit gebeurt met stijl, kracht en ongelooflijke sn... Verder lezen

€ 2999,00 per stuk en incl. BTW.
  • Levertijd
    Hoogglans zwart: 3-5 werkdagen
    Hoogglans wit: 1-2 werkdagen
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • Retourneren binnen 14 dagen mogelijk.
  • Wij zijn officieel Rel dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (437 beoordelingen).

Specificaties van de Rel S/510

Type luidspreker Subwoofer
Frequentie bereik 20Hz at -6 dB
Vermogen 500 Watt RMS (NextGen3 Class D)
Ingangen High Level Neutrik Speakon, Low Level stereo RCA,
LFE RCA, LFE XLR
Uitgangen Hi Level Neutrik Speakon, LFE RCA, LFE XLR
Aantal speakerunits Front-firing active woofer, down-firing passive radiator
10 in., 250mm long-throw, die cast aluminium chassis actief
12 in., 300mm passief
Afmetingen (H x B x D) 410 x 400 x 464 mm
+44.5mm diepte indien Hi Level connector wordt gebruikt
Gewicht 31,7 kg
Kleur Hoogglans zwart, hoogglans wit
Garantie 2 jaar op elektronica, 5 jaar op de woofers

Over de Rel S/510

REL S/510 Subwoofer
De Rel S/510 zorgt onlangs het relatief bescheiden formaat toch voor prestaties van referentieniveau. Dit gebeurt met stijl, kracht en ongelooflijke snelheid. De REL S/510 presteert op een hoogwaardig allround niveau. De REL S/510 is ideaal wanneer zijn grotere broer, de REL S/812 net te groot is en er toch een stevige bass aan de stereo of surroundweergave mag worden toegevoegd.

Extreme Performance
Compacte behuizing
De REL S/510 is volledig opnieuw ontworpen zonder te kijken naar zijn succesvolle voorganger. Zo is er met een frisseblik gekeken naar de stroomvoorziening, de drivers en de speciale filters. Door hier met een frisse blik naar te kijken zijn alle componenten verbeterd. Dit alles naast het nieuwe ontwerp van de kast om de upgrades ook optimaal tot hun recht te laten komen. De nieuwste S-reeks heeft zelfs de verwachtingen van REL's ontwerpteam overtroffen.

De vereisten aan de nieuwe S-reeks waren een veel sterkere en diepere bass-weergave tussen de 20-35Hz. Grotere dynamiek, een groter en breder geluidsveld. Dit alles om een nog betere film en muziekervaring te beleven. De versterker in de REL S/510 levert 500 watt aan RMS vermogen zodat er altijd voldoende reserve voorhanden is. De woofer is aan de achterzijde verstevigd met een carbon laag om het enorme vermogen te kunnen handelen. Tot slot zijn er twee nieuwe sets filters ontwikkeld om het uiterste aan kracht en ruimtelijkheid te kunnen leveren.

Invisibly Upgraded
REL S/510’S BASS ENGINE
De nieuwe conus, ContinuousCast, is een geupgrade dunne lichtmetalen conus die is versterkt met carbon aan de achterzijde om de enorme power aan te kunnen. Deze versterking levert twee voordelen op; het versterkt en verstijfd de conus, daarnaast wordt de omkering geëlimineerd waardoor de druk in de kast geen effect heeft op de eerdere slag van de woofer. Dit resulteert in een strakke, gecontroleerde vele diepere bass.

Nothing Passive About This
REL's SUPERPROGRESSIVE™ PASSIVE RADIATOR
De uniek getunede passieve woofer in de REL S/510 is bevestigd in een speciale ophanging. Door de mogelijkheid om 8mm liear te bewegen presteert de REL S/510 nog beter. Dit draagt bij aan een grotere slag om een flinke druk op te bouwen met behoud van de variabele stijfheid van de ophanging.

500 Watt Monoblock Within
REL's NEXTGEN3 AMPLIFIER
Van het voormalige vlaggenschipmodel is de 400 Watt RMS versterker afgekeken, echter is deze versterker versterker verbeterd en is het vermogen met 20% toegenomen naar 500 Watt RMS bij de REL S/510. Dit vermogen is nodig om de enorme dynamiek tijdens films te leveren en strak gecontroleerd laag te leveren bij muziekweergave. Voor beide zijn dan ook aparte filters ontwikkeld, film: PureTheatre Muziek: PerfectFilter.


 

Reviews van de Rel S/510

Heeft u ervaring met de Rel S/510? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Rel S/510

Heeft u ervaring met de Rel S/510? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Rel S/510
Rel S/812
€ 3699,00
Rel HT/Air
€ 249,00
Terug naar boven.