Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Rel No.32

Subwoofer

De Rel No.32 is een vlaggenschipmodel subwoofer van Rel. Uitgerust met 15" (380 mm) echte koolstofvezel driver met een totale slag van 4" (100mm), een ultrabetrouwbare ve... Verder lezen

€ 11999,00 per stuk en incl. BTW.

  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis* retourneren.
  • Wij zijn officieel Rel dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (423 beoordelingen).

Specificaties van de Rel No.32

Type luidspreker Subwoofer 
Driver + Materiaal 12" (380mm)
2,5" (96,5mm) carbon fibre cone 
Vermogen 1000 Watt RMS 
Type versterker Klasse D 
Input connectors High Level Neutrik Speakon, Low Level stereo RCA and XLR, LFE RCA, LFE XLR 
Output connectors High Level Neutrik Speakon, LFE XLR, Line XLR 
Afmetingen 540 x 743 x 816 mm 
Gewicht 85 kg 
Overige Draadloos mogelijk via REL Airship II systeem (apart verkrijgbaar) 
Kleur Hoogglans zwart 
Garantie 2 jaar 
Download alle specificaties

Over de Rel No.32

De Rel No.32 is een vlaggenschipmodel subwoofer van Rel. Uitgerust met 15" (380 mm) echte koolstofvezel driver met een totale slag van 4" (100mm), een ultrabetrouwbare versterker van 1000 watt inclusief dunne film condensatoren, hogere gain en superieure begrenzing. De Rel No.32 zet een nieuwe standaard neer met superieure dynamiek, rijkere toonkleuren en een vrijer, expressiever karakter dat middentonen en hoge tonen op een ongekende manier opent.

De Rel No.32 beschikt over stalen handgrepen die in ellipsen geplaatst zijn voor een veilige grip. wat nodig is bij het optillen van de Rel No.32 van 85 kg. Aan de binnenkant is de achterste steunplaat meer dan een centimeter dik en gevormd om het binnenoppervlak te volgen, wat een enorm sterke structuur oplevert.

De nieuwe badgebehandeling van de Rel No.32 combineert de materialen die het meest voorkomen in het ontwerp; de koolstofvezel die door de hele driver wordt gebruikt, is geplaatst in een gepolijste, gegoten legering mand die is afgewerkt in 3 lagen plating om een ​​juweelachtige schittering te bereiken. Het algehele ontwerp weerspiegelt de opmerkelijke inspanningen die zijn geleverd om ervoor te zorgen dat de Rel No.32 zowel visueel als technisch even opvallend is.

De Rel No.32 maakt het mogelijk om een gestapelde line array te maken. Dit levert transformatieve prestaties waar geen enkele concurrent toe in staat is. Voor degenen die op zoek zijn naar de ultieme muziek- en theaterervaring, ontsluiten Line Arrays de laatste dimensie van systeemreproductie. Audiofielen jagen al jaren op driedimensionaal geluid, maar ze hebben het simpele feit gemist dat de hoogte - niet de diepte - van het beeld de ontbrekende schakel is. Door producten te maken die ontworpen zijn om 3 (of in uitzonderlijk hoge kamers, 5) eenheden hoog te worden gestapeld, met behoud van individuele crossover en controle over elke subwoofer in de array, heeft REL met de No.32 een meesterwerk gecreëerd dat eindelijk levert wat de meest ervaren audiofielen graag willen.

De dubbele parametrische EQ's van de Rel No.32 zorgen voor een robuuste en vlakke respons in de laagste bereiken, die zich uitstrekken tot onder de 20 Hz. Wanneer de tweede EQ is ingesteld op frequenties boven het crossover-punt, past de Rel No.32 perfect bij de hoofdluidsprekers en vermindert tegelijkertijd kamergebaseerde resonanties.

U kunt de Rel No.32 bedienen met de Rel Reference Remote Control met alle bekende bedieningselementen binnen handbereik.

Reviews van de Rel No.32

Heeft u ervaring met de Rel No.32? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Rel No.32

Heeft u ervaring met de Rel No.32? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Rel No.32
Rel No.31
€ 8999,00
Rel Carbon Special
€ 4499,00
Rel S/812
€ 3399,00
Terug naar boven.