Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Rel No.31

Subwoofer

De Rel No.31 is een referentiemodel subwoofer, voorvloeiend uit de Rel No.32, maar dan met een nieuw ontwikkelde 12" (350mm) volledig koolstofvezel driver. Elk onderdeel ... Verder lezen

€ 8999,00 per stuk en incl. BTW.

  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis* retourneren.
  • Wij zijn officieel Rel dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (437 beoordelingen).

Specificaties van de Rel No.31

Type luidspreker Subwoofer 
Driver + materiaal 12" (300mm) 
2,5" (96,5mm) carbon fibre cone 
Vermogen 900 Watt RMS
Type versterker Klasse D 
Input connectors High Level Neutrik Speakon, Low Level stereo RCA and XLR, LFE RCA, LFE XLR
Output connectors High Level Neutrik Speakon, LFE XLR, Line XLR 
Afmetingen 638 x 435 x 720 mm 
Gewicht 52 kg 
Overige Draadloos mogelijk via REL Airship II systeem (apart verkrijgbaar) 
Kleur Hoogglans zwart (12 lagen) 
Garantie 2 jaar 
Download alle specificaties

Over de Rel No.31

De Rel No.31 is een referentiemodel subwoofer, voorvloeiend uit de Rel No.32, maar dan met een nieuw ontwikkelde 12" (350mm) volledig koolstofvezel driver. Elk onderdeel van de Rel No.31 is uitgebreid verbeterd en verfijnd ten opzichte van zijn voorganger. De Rel No.31 bevat het klassieke reference-filter dat wordt gebruikt in de Rel No.32, dezelfde dubbele parametrische filters en een driver die driemaal zoveel kracht aankan om een geweldige ervaring te leveren. De Rel No.31 is voor diegenen die graag het beste willen maar beschikken over beperkte ruimte.

De Rel No.31 maakt het mogelijk om een gestapelde line array te maken. Dit levert transformatieve prestaties waar geen enkele concurrent toe in staat is. Voor degenen die op zoek zijn naar de ultieme muziek- en theaterervaring, ontsluiten Line Arrays de laatste dimensie van systeemreproductie. Audiofielen jagen al jaren op driedimensionaal geluid, maar ze hebben het simpele feit gemist dat de hoogte - niet de diepte - van het beeld de ontbrekende schakel is. Door producten te maken die ontworpen zijn om 3 (of in uitzonderlijk hoge kamers, 5) eenheden hoog te worden gestapeld, met behoud van individuele crossover en controle over elke subwoofer in de array, heeft REL met de No.31 een meesterwerk gecreëerd dat eindelijk levert wat de meest ervaren audiofielen graag willen.

De Rel No.31 is uitgerust met een 900 Watt versterker. Hierdoor kan de maximale dynamiek worden geleverd met een lange levensduur. Ook hier straalt de LimitLess Limiter™, waarmee de versterker op zijn tenen tot aan zijn limiet kan lopen zonder hoorbare compressie. Ook maken de dubbele parametrische filters nauwkeurige micro-tuning mogelijk; de diepste bas wordt iets versterkt, terwijl de bovenste laagbereiken voorzichtig kunnen worden bijgesneden om een briljant weergegeven overgang van bas naar de hoofdluidspreker te garanderen.

U kunt de Rel No.31 bedienen met de Rel Reference Remote Control met alle bekende bedieningselementen binnen handbereik.

Reviews van de Rel No.31

Heeft u ervaring met de Rel No.31? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Rel No.31

Heeft u ervaring met de Rel No.31? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Rel No.31
Rel Carbon Special
€ 4799,00
Rel No.32
€ 11999,00
Rel S/812
€ 3699,00
Terug naar boven.