Naar de inhoud springen. Terug naar Home

SVS PC-4000

Subwoofer

De SVS PC-4000, een toren van bas zonder weerga in de audiowereld. Dit icoon van SVS-ontwerpinnovatie staat hoog als de meest geavanceerde cilindersubwoofer die SVS ooit ... Verder lezen

€ 2749,00 per stuk en incl. BTW.

  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • Retourneren binnen 14 dagen mogelijk.
  • Wij zijn officieel SVS dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (437 beoordelingen).

Specificaties van de SVS PC-4000

Type luidspreker Cilindervormige subwoofer
Frequentie bereik 17 - 200 Hz 
Vermogen 1200 watt RMS
4000 watt piekvermogen
Aantal speakerunits 13,5" driver 
Afmetingen (H x B x D) 119 x 42 x 42 cm 
Gewicht 42 kg 
Kleur Piano gloss black 
Garantie 2 jaar 

Over de SVS PC-4000

De SVS PC-4000, een toren van bas zonder weerga in de audiowereld. Dit icoon van SVS-ontwerpinnovatie staat hoog als de meest geavanceerde cilindersubwoofer die SVS ooit heeft ontwikkeld. Ruimtestimulerende output en diepe basuitbreiding onder de drempel van het menselijk gehoor met minder dan de helft van het vloeroppervlak dat nodig is voor vergelijkbare ported box-subwoofers. Een moeiteloos krachtige versterker en driver gecombineerd met geavanceerde DSP-technologie voor een prestatieniveau en gebruikerscontrole dat nog niet eerder voor deze prijs was gezien.

De SVS PC-4000 wordt ook standaard geleverd met het SoundPath Subwoofer Isolation System voor schoner klinkende bassen met meer definitie en meer punch zonder geratel in de kamer en verminderde basbloeding naar de rest van het huis.

De SVS PC-4000 actieve subwoofer verbaast met zijn vermogen om een kamer te beheersen met een enorme lage frequentie-uitvoer en diepe basuitbreiding die kan worden gehoord en gevoeld met behoud van nauwkeurigheid en controle, allemaal vanuit een opvallende cilinderkast met een diameter van slechts 16 inch. Er is geen subwoofer ter wereld die in de buurt komt van wat de SVS PC-4000 kan zonder 2 of 3 keer zoveel vloeroppervlak in beslag te nemen. Met trickle-down-technologie uit de 16-Ultra-serie.

De SVS PC-4000-subwoofer driver benut het volledige potentieel van het immense vermogen van de ingebouwde Sledge STA-1200D-versterker met precisie en controle om kameropwekkende SPL's en moeiteloze lagefrequentie-uitbreiding met uiterste nauwkeurigheid op alle aandrijfniveaus te produceren.

De SVS PC-4000 Sledge STA-1200D-versterker heeft een conservatief vermogen van 1.200 watt RMS en een piekvermogen van meer dan 4.000 watt en maakt gebruik van een efficiënt Klasse D-ontwerp in combinatie met een volledig discrete MOSFET-uitgang en een geavanceerde Analog Devices DSP-engine. Het resultaat is een niveau van moeiteloos vermogen en geavanceerde verwerking dat bij geen enkele andere fabrikant van actieve subwoofers verkrijgbaar is.

Reviews van de SVS PC-4000

Heeft u ervaring met de SVS PC-4000? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de SVS PC-4000

Heeft u ervaring met de SVS PC-4000? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de SVS PC-4000
Terug naar boven.