Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Rel G1MK2

De Rel G1 mkII en de No. 25 bepalen samen hoe REL zijn topmodellen ziet. Deze sub-bas systemen herbergen de laatste ontwikkelingen op het gebied van versterking, luidsprekerunits en bediening. Terwijl de behuizing van beide modellen nog het best vergeleken kan worden met een meubelstuk met superieure hoogglans zwarte afwerking met een laklaag die maar liefst 12 keer aangebracht wordt, voordat er goedkeuring verleend wordt, is de techniek state-of-the-art.

Lange slag luidsprekers van koolstof worden aangestuurd door een superstabiele versterkers. Het gesloten systeem stuwt ieder luidsprekersysteem naar ongekende niveau’s van doo

Lees verder

rtekend laag gecombineerd met snelheid, transparantie en uiteraard muzikaliteit. Het inregelen van deze sub-bas systemen wordt vereenvoudigd door de bijgeleverde afstandsbediening.

Geschikt voor niets minder dan de top in hifi en home theater systemen. Ultiem beveiligd (Set-Safe), magistraal van klank (Acoustic Resistive Matrix) en tegelijkertijd in zowel stereo als surround systemen te gebruiken (Active Bass Controller). 

5299,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Specificaties van de Rel G1MK2

Type luidspreker
Subwoofer Gesloten Front fire
Frequentierespons
-6dB 15 Hz 
Vermogen
600 Watt RMS
Aantal speakerunits
300 mm Longthrow Koolstofvezel conus
Afmetingen (H x B x D)
462 x 571 x 680 mm
Gewicht
49 kg
Overige
Klasse AB
Kleur
Zwart
Garantie
5 jaar

Video van de Rel G1MK2

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.