Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Kef KF92

Dubbele 9 inch driver subwoofer.
De KEF KF92 heeft een compact, vriendelijk formaat. Het compacte formaat is ontworpen om snelle, diepe bassen te leveren. De twee 9-inch drivers in een “force cancelling'opstelling worden aangestuurd door een immens vermogen van 1000 Watt. De KEF KF92 levert een ongelooflijk diep, dynamisch en detailrijk laag.

Ontdek de details in de lage frequenties.
De KEF KF92 is ontworpen om detail te onthullen dat muziek en films tot leven te brengen. Hierdoor is de KEF subwoofer uitermate geschikt voor zowel een stereo opstelling als een surround opstell

Lees verder

ing. De KEF KF92 zet niet alleen de lucht in beweging maar zorgt ook dat u de basstonen voelt binnenkomen.

Perfecte balans
De twee 9-inch woofers zijn tegenover elkaar bevestigd in het force-canceling ontwerp. Dit heft de reactiekrachten op waardoor de krachten op de behuizing worden geminimaliseerd. Deze opbouw levert een geluidsdruk tot 110 dB op, oftewel een enorm volume uit een compacte behuzing.

Krachtige dynamiek
Door de twee units zijn er natuurlijk ook twee spreekspoelen aan boord, dit resulteert erin dat de warmte stukken gemakkelijker wordt afgevoerd. In combinatie met de geventileerde drivertechnologie biedt de KEF KF92 een lagere vervorming met een groot dynamisch bereik.

Gecontroleerde Bass
De 9” drivers zijn gemaakt van hybride aluminium/papieren conussen en hebben een enorme magneetsterkte aan de spreekspoel met vrije beluchting. Hierdoor ontstaat een te verwaarlozen lage vervorming met uiterste precisie zelfs op hoog volume.

Music Integrity Engine™
Het waardevolle onderzoek naar Digital Sound Processing – Music Integrity Engine- is het brein achter de KEF KF92. Inteligent Bass Extension optimaliseert de harmonie tussen de aansturing, de drivers en de behuising. Daarnaast maakt de optimale EQ een fijneloze integratie in iedere kamer mogelijk.

You need some power?
De KEF KF92 beschikt over een klasse D versterking van 1000 W (2x500 Watt voor iedere driver) zorgt voor het enorme vermogen. Dit enorme vermogen draagt bij aan optimale controle over de woofers. Dit alles resulteert in een nauwkeurige timing en dynamisch bereik voor gedetailleerder geluid.

Meer bass, minder ruimte.
Door het compacte gesloten formaat van de KEF KF92 wordt het eenvoudiger de subwoofer te plaatsen. Daarnaast draagt het bij aan de snelheid en de druk van deze subwoofer. Er is ook een low profile koellichaam aanwezig, hierdoor wordt de koeling van de versterker optimaal.


 

2199,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Kef KF92

Webshop retour van de Kef KF92

Wij hebben nog een webshop retour beschikbaar.
Neem contact op met onze hifi adviseurs om deze te bestellen.

Neem contact met ons op

Specificaties van de Kef KF92

Type luidspreker
Actieve subwoofer
Frequentie bereik (-3dB)
11Hz - 200Hz
Maximale geluidsdruk
110dB
Vermogen
1000W (2 x 500W) Klasse-D
Variable Low Pass Filter
40Hz - 140Hz, LFE 
Ingangen
RCA phono sockets
Speaker level inputs
Aantal speakerunits
2x9" drivers
Afmetingen (H x B x D) INCL. ACHTER PANEEL EN VOETEN
352.5 x 330 x 360.5mm
 
Gewicht
20 Kg
Kleur
Zwart
Garantie
5 jaar op drivers, 2 jaar op elektronica

Video van de Kef KF92

Gerelateerd aan Kef KF92

Kef R11
Kef R11 Luidspreker € 2499,-
Kef Reference 3
Kef Reference 3 Luidspreker € 4999,-
Rel S5
Rel S5 Subwoofer € 2499,-

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.