Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Kef KF92

Subwoofer

Dubbele 9 inch driver subwoofer.De KEF KF92 heeft een compact, vriendelijk formaat. Het compacte formaat is ontworpen om snelle, diepe bassen te leveren. De twee 9-inch d... Verder lezen

€ 2299,00 per stuk en incl. BTW.

Demonstratiemodel beschikbaar voor slechts € 2039,00

  • Verwachte levertijd
    Zwart: 3-5 werkdagen
  • Alleen bij ons 5 jaar garantie!
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis retourneren.
  • Wij zijn officieel Kef dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (334 beoordelingen).

Specificaties van de Kef KF92

Type luidspreker Actieve subwoofer
Frequentie bereik (-3dB) 11Hz - 200Hz
Maximale geluidsdruk 110dB
Vermogen 1000W (2 x 500W) Klasse-D
Variable Low Pass Filter 40Hz - 140Hz, LFE 
Ingangen RCA phono sockets
Speaker level inputs
Aantal speakerunits 2x9" drivers
Afmetingen (H x B x D) INCL. ACHTER PANEEL EN VOETEN 352.5 x 330 x 360.5mm
 
Gewicht 20 Kg
Kleur Zwart
Garantie 5 jaar op drivers, 2 jaar op elektronica

Over de Kef KF92

Dubbele 9 inch driver subwoofer.
De KEF KF92 heeft een compact, vriendelijk formaat. Het compacte formaat is ontworpen om snelle, diepe bassen te leveren. De twee 9-inch drivers in een “force cancelling'opstelling worden aangestuurd door een immens vermogen van 1000 Watt. De KEF KF92 levert een ongelooflijk diep, dynamisch en detailrijk laag.

Ontdek de details in de lage frequenties.
De KEF KF92 is ontworpen om detail te onthullen dat muziek en films tot leven te brengen. Hierdoor is de KEF subwoofer uitermate geschikt voor zowel een stereo opstelling als een surround opstelling. De KEF KF92 zet niet alleen de lucht in beweging maar zorgt ook dat u de basstonen voelt binnenkomen.

Perfecte balans
De twee 9-inch woofers zijn tegenover elkaar bevestigd in het force-canceling ontwerp. Dit heft de reactiekrachten op waardoor de krachten op de behuizing worden geminimaliseerd. Deze opbouw levert een geluidsdruk tot 110 dB op, oftewel een enorm volume uit een compacte behuzing.

Krachtige dynamiek
Door de twee units zijn er natuurlijk ook twee spreekspoelen aan boord, dit resulteert erin dat de warmte stukken gemakkelijker wordt afgevoerd. In combinatie met de geventileerde drivertechnologie biedt de KEF KF92 een lagere vervorming met een groot dynamisch bereik.

Gecontroleerde Bass
De 9” drivers zijn gemaakt van hybride aluminium/papieren conussen en hebben een enorme magneetsterkte aan de spreekspoel met vrije beluchting. Hierdoor ontstaat een te verwaarlozen lage vervorming met uiterste precisie zelfs op hoog volume.

Music Integrity Engine™
Het waardevolle onderzoek naar Digital Sound Processing – Music Integrity Engine- is het brein achter de KEF KF92. Inteligent Bass Extension optimaliseert de harmonie tussen de aansturing, de drivers en de behuising. Daarnaast maakt de optimale EQ een fijneloze integratie in iedere kamer mogelijk.

You need some power?
De KEF KF92 beschikt over een klasse D versterking van 1000 W (2x500 Watt voor iedere driver) zorgt voor het enorme vermogen. Dit enorme vermogen draagt bij aan optimale controle over de woofers. Dit alles resulteert in een nauwkeurige timing en dynamisch bereik voor gedetailleerder geluid.

Meer bass, minder ruimte.
Door het compacte gesloten formaat van de KEF KF92 wordt het eenvoudiger de subwoofer te plaatsen. Daarnaast draagt het bij aan de snelheid en de druk van deze subwoofer. Er is ook een low profile koellichaam aanwezig, hierdoor wordt de koeling van de versterker optimaal.


 

Reviews van de Kef KF92

Heeft u ervaring met de Kef KF92? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Kef KF92

Heeft u ervaring met de Kef KF92? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Kef KF92
Kef R11
€ 2095,00
Kef Reference 3
€ 6750,00 € 5999,00
Terug naar boven.