Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?
De nieuwe Rel T/x serie

De nieuwe Rel T/x serie

Met de T/x serie voldoet Rel aan de toenemende vraag naar compactheid, stijl én power, verenigd in een drietal solide subwoofers. Rel brengt met de serie T/x een drietal behoorlijke subwoofers uit die er bepaald niet omheen draaien. De elegante Rel T/5x is de kleine krachtpatser van het drietal. Het vlaggenschip, de T/9x is de powerhouse van het gezelschap, en daartussenin vertegenwoordigd de compacte Rel T/7x de perfecte middenmaat. De Serie T/x staat garant voor snelle systeemprestaties en hogere uitgangsniveaus, met een melodieuze en diepe bass die wij niet voor niets weergaloos durven te noemen.
Elegantie

Elegantie

Rel heeft zichzelf uitgedaagd om de subwoofers in de serie T/x passend te maken voor elk decor. De gestroomlijnde kubusvormen met prachtig afgeronde randen en hoogglans afwerkingen in zwart en wit voorzien de subwoofers van een overvloed aan plaatsingsmogelijkheden.

Compact en krachtig

Compact en krachtig

De compacte serie T/x subwoofers zijn iets groter dan hun voorgangers van de serie T/i. Tegelijkertijd leveren ze meer van alles. Een fors klankbereik, dynamische helderheid, en een uiterst diep bassgeluid zijn de bouwstenen voor een uitstekende sonische balans.

Efficiëntie

Efficiëntie

Het kastvolume van de T/x subwoofers is vergroot voor een hogere output zonder extra versterkervermogen. De kastdruk achterin is verminderd voor meer stijfheid en controle over de driver suspensie. De beste aspecten uit eerdere modellen, zoals de efficiënte aluminium center cap die de conus stijf houdt voor een transparanter audiogeluid.

Draadloos zonder geluidsderving

Draadloos zonder geluidsderving

Volgens Rel is draadloze muziekaansluiting een dynamische en snelle oplossing zonder dat er bekabeling nodig is, én zonder vermindering van geluidskwaliteit.

Rel is verantwoordelijk voor enkele uitstekend klinkende en razendsnelle draadloze audiosystemen. Ze bouwen liever niet op alleen digitale compressie, maar perfectioneren liever de kennis die ze in huis hebben. Het resultaat is de Rel Arrow Wireless, een optionele connector die draadloos aansluiten mogelijk maakt zonder dat de muziekkwaliteit eronder leidt. De zender wordt op de versterker aangesloten en de ontvanger past naadloos achter op de subwoofers van de T/x serie.

Gerelateerde producten
Rel T/9xSubwoofer
€ 1699,00
Rel T/7xSubwoofer
€ 1199,00
Rel T/5xSubwoofer
€ 899,00
Meer nieuwsberichten
Bowers & Wilkins 600 S3 serie

Bowers & Wilkins 600 S3 serie

Maak kennis met de Bowers & Wilkins 600 S3 serie.

Meer informatie
Focal Littora en Outdoor luidsprekers

Focal Littora en Outdoor luidsprekers

Maak kennis met Focal Littora serie en Focal outdoor luidsprekers.

Meer informatie
Terug naar boven.