Naar de inhoud springen. Terug naar Home

SVS PB16-Ultra

Subwoofer

De SVS PB16-Ultra is voorzien van een enorme 16” Ultra-driver met verbazingwekkende 8” edge-wound spoel, een verbluffend krachtige 1.500 watt vermogen, 5.000+ watt pi... Verder lezen

€ 3999,00 per stuk en incl. BTW.
  • Verwachte levertijd
    As zwart: 3-5 werkdagen
    Piano glans zwart: 3-5 werkdagen
  • Alleen bij ons 5 jaar garantie!
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis retourneren.
  • Wij zijn officieel SVS dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (334 beoordelingen).

Specificaties van de SVS PB16-Ultra

Type luidspreker Subwoofer 
Frequentie bereik 12-200Hz
Vermogen 1500 Watt RMS
​(5000 piek)
Afmetingen (H x B x D) 635 x 551 x 758 mm 
Gewicht 79 kg 
Aantal speakerunits 16" Woofer
Kleur As zwart, piano glans zwart
Garantie 5 jaar 

Over de SVS PB16-Ultra

De SVS PB16-Ultra is voorzien van een enorme 16” Ultra-driver met verbazingwekkende 8” edge-wound spoel, een verbluffend krachtige 1.500 watt vermogen, 5.000+ watt piekvermogen. Sledge-versterker met volledig discrete MOSFET-uitgang, drievoudige 3,5” front-firing high-flow poorten, een innovatieve subwooferbediening en DSP-smartphone-app met aangepaste presets voor nauwkeurige afstemming. De SVS PB16-Ultra is de ultieme subwoofer.

Reviews van de SVS PB16-Ultra

Heeft u ervaring met de SVS PB16-Ultra? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de SVS PB16-Ultra

Heeft u ervaring met de SVS PB16-Ultra? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Subwoofer Show
Subwoofer Show
Bij Stassen Hifi staat 29 oktober in het teken van subwoofers. In 10 verschillende ruimtes worden subwoofers gedemonstreerd van de merken REL, SVS en JL Audio. Op deze dag zijn de vertegenwoordigers van REL (Henny, HNNY Benelux) en JL Audio (Stefan, Quartz AV) aanwezig om al uw vragen te beantwoorden.

Demonstraties worden gehouden met meerdere modellen in verschillende prijsklassen. Op deze dag zijn er vele stereo-opstellingen, maar er is ook gedacht aan de home-cinema liefhebbers. Daarnaast besteden we aandacht aan de bekabeling, er zullen verschillende type subwooferkabels worden gedemonstreerd. Ervaar wat de meerwaarde is van een subwoofer en wat deze kan doen met het gehele klankbeeld.

Inschrijven voor deze show is vooraf niet nodig. U kunt zich tijdens de show wel inschrijven om kans te maken op een gratis subwoofer die zal worden verloot.

Nieuwsgierig?
U bent van harte welkom in ons Palazzo luisterkasteel op zaterdag 29 oktober van 10.00 tot 16.00 uur. De koffie en Limburgse vlaai staat voor u klaar.

Meer informatie
Terug naar boven.