Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Rel HT1003

Subwoofer

Wanneer de ruimte of de noodzaak er niet is voor een groter REL HT model, is er de HT/1003. De REL HT/1003 gebruikt dezelfde wijze om stabiel en gecontroleerd basgeluid t... Verder lezen

€ 599,00 per stuk en incl. BTW.

Demonstratiemodel beschikbaar voor slechts € 549,00

 • Verwachte levertijd
  zwart: 1-3 werkdagen
 • Alleen bij ons 5 jaar garantie!
 • Gratis verzending.
 • 14 dagen lang gratis retourneren.
 • Wij zijn officieel Rel dealer.
 • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (336 beoordelingen).

Specificaties van de Rel HT1003

Type luidspreker Subwoofer, gesloten, front fire
Frequentie bereik laag 24 Hz
Vermogen 300 Watt RMS
Aantal speakerunits 10 inch (250mm) long throw woofer
Afmetingen (H x B x D) 347 x 318 x 351mm
Gewicht 12,7kg
Overige Optioneel Wireless (+ €249,-)
Kleur zwart
Garantie 5 jaar

Over de Rel HT1003

Wanneer de ruimte of de noodzaak er niet is voor een groter REL HT model, is er de HT/1003. De REL HT/1003 gebruikt dezelfde wijze om stabiel en gecontroleerd basgeluid te bieden als zijn grotere broer, echter dan op een meer bescheider schaal. Met 10 inch long throw driver en 300 Watt vermogen is de HT/1003 echter echt niet weg te cijferen. 

Setaanbieding met de Rel HT1003

1 x Rel HT1003 (zwart), 1 x GOLDKABEL Black Connect Subwoofer MKII (2,5 Meter)

€ 699,00 complete set en incl. BTW.

Reviews van de Rel HT1003

Heeft u ervaring met de Rel HT1003? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

 • Alexander

  Zoals met alle audio altijd het geval is; 1000 mensen 1000 meningen. Bij dezen mijn mening; Voor mij is dit mijn 3e Rel. Als tiener begonnen met de Q50, en daarna jarenlang genoten van een Stom 3. Na jaren van stilte thuis heb ik recent weer een terugkeer gemaakt in de Hi-Fi. En gezien mijn oude liefde voor Rel, was er voor mij maar 1 keuze; Rel. Na de verschillende types tegen elkaar af te wegen heb ik besloten om de HT serie een kans te geven. Puur op basis van vermogen vs kostenplaats. Restte mij alleen nog te dubbelen tussen de 1205 en de 1003. Mijn woonkamer is 10 bij 6. Maar de setup staat op de lange kant. En de luisterpositie is zo'n 4m van de set af. Mijn grootste zorg was of deze sub de ruimte wel zou kunnen vullen. Nou, in 1 woord; JA. Ik speel elke vorm van muziek af, en ben een groot film liefhebber. Deze "home theater" sub is ook echt een groot muziek liefhebber. Hij is snel, strak, zeer gecontroleerd, en heeft een enorm dynamisch bereik. Voor films heeft hij alle headroom die ik nodig heb. Ik heb, zelfs na proberen, het limiet van deze sub nog niet kunnen ontdekken. En muziek blijft overeind, op fluisterzacht niveau, tot ver voorbij niveau 'burenruzie'. Voor het geld is dit een waanzinnig mooie sub. Het mag mijns inziens met recht de naam Rel dragen. Neem wel echt even de tijd deze sub in te spelen. Nieuw uit de doos gaat deze je niet positief verassen. Ik heb de inspeel methode gebruikt die Rel zelf aanraad op YouTube. Geef de sub echt 14 dagen om 'los' te komen. Daarnaast heb ik na 1,5 maand de subwoofer kabel geupgrade. Van een instap Oehlbach naar een hele serieuze AudioQuest. Dat maakte voor mij wel heel veel uit. De sub werd er een stuk muzikaler van. Resume, een geweldige sub voor het geld, voor het gemixte gebruik van film en muziek. Mijn vrouw was ook prettig verrast door het beperkte formaat. ;-) Deze sub is kalm en beheerst wanneer dat gevraagd wordt, maar laat de de ramen en deuren schudden als je dat wilt.

Schrijf een review over de Rel HT1003

Heeft u ervaring met de Rel HT1003? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

REL HT/ Serie
REL HT/ Serie
De REL HT/ serie subwoofers zijn ontwikkeld met het oog op een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding voor home theater. Deze erg dynamische actieve subwoofers zijn dan ook specifiek in te zetten bij homecinema gebruik.

Dit door de perfecte combinatie van krachtige Klasse-D versterking met lichtgewicht CarbonGlas™ drivers welke een ongekende dynamiek leveren. Verder zijn de ingangsfilters speciaal ontwikkeld om het allerlaagste laag (onder de 20Hz) feilloos te kunnen weergeven. Verder biedt REL de mogelijkheid om de subwoofers uit de HT/ serie draadloos zonder compressie in te zetten middels de optionele HT/Air™, dit maakt deze serie nog eens extra interessant voor degene die liever geen kabels ziet/gebruikt. Van klein naar groot vinden we in de REL HT/ Serie; REL HT/1003, REL HT/1205 en de REL HT/1508.

Meer informatie
Terug naar boven.