Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Devialet Expert 130 PRO

De Devialet 130 PRO geïntegreerde versterker is een prachtige toegangspoort naar de audiofiele wereld. Alle exclusieve Devialet technologieën en innovaties uit de Expert Pro serie zoals ADHV2, SAM. AIR, EVO, DAC Magic Wire en RAM zijn ook aanwezig bij dit instapmodel van de serie.

ADHV2 is uitgevonden door Devialet en is een combinatie van klasse A en klasse D versterking. Digitale en Analoge versterking werken parallel voor drastisch betere resultaten.

De Devialet 130 Pro gebruikt Speaker Active Matching (SAM) om zichzelf aan te passen aan de luidsprekers en hiermee het maximale uit de luidsprekers te halen en ze te

Lees verder

beschermen.

Met AIR kunt u op de Devialet 130 Pro alle streaming audio content afspelen zonder compromis. AIR staat voor Asynchrone Intelligente Route en is een zeer geavanceerde streaming technologie.

DAC Magic Wire is een zeer kort pad tussen de DAC en de speaker terminals van de Devialet 130 Pro. Door deze afstand klein te houden wordt het signaal beschermd tegen interferentie.

De Devialet Expert Pro serie is voor vinyl liefhebber ook een goede optie. Met RAM (Record Active Matching) past de phonotrap zichzelf aan aan de karakteristieken van de platenspeler.

 

5990,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Specificaties van de Devialet Expert 130 PRO

Soort
Geïntegreerde versterker
Aantal kanalen
2
Uitgangsvermogen (per kanaal)
130 Watt RMS (6Ohm)
Ingangen
Wi-Fi, Ethernet, USB, Toslink, RCA, RS232, MM/MC phono
Afmetingen (H x B x D)
40 x 383 x 383 mm
Gewicht
5,65 kg
Kleur
Dark Chrome
THD
0,0005%
Garantie
2 jaar (+3 na registratie)

Shipping

Video van de Devialet Expert 130 PRO

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.