Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Yamaha RX-V685

De Yamaha RX-V685 is een krachtige 7.2 kanaals A/V Receiver, deze Yamaha heeft 7 eigen eindversterkers. De Yamaha RX-V685 brengt uw home cinema naar een nieuwe dimensie.

HDMI
De Yamaha RX-V685 beschikt over 5 HDMI in- en 2 HDMI uitgangen (eARC & HDCP2.2 gecertificeerd) De ingebouwde HDMI-functionaliteit ondersteunt de meest recente specificaties (HDR (Dolby Vision en Hybrid Log-Gamma), 4K/60p-passthrough, 4K-upscaling, enzovoort).

Vintage Vinyl
Deze Yamaha RX-V685 biedt naast een tal van moderne aansluitingen ook de mogelijkheid een Phono MM platenspeler aan te sluiten op de phono

Lees verder

ingang. Zo beleefd uw vynil collectie een compleet nieuw leven.

Professionele klankoptimalisatie
Met YPAO-R.S.C. (Reflected Sound Control) analyseert de Yamaha RX-V685 akoestiek van de ruimte en meet de verschillende luidsprekerkarakteristieken. Op basis daarvan worden de audioparameters zo aangepast dat er een optimaal geluid ontstaat. Reflected Sound Control corrigeert vroege reflecties. DSP Effect Normalisation past de CINEMA DSP-parameters aan op basis van het geluid dat wordt weerkaatst. Het is alsof u uw systeem laat kalibreren door een professionele installateur, die alles in het werk stelt om een ideale omgeving te creëren met een perfect uitgebalanceerd geluid.

Vele dimensies
Dolby Atmos® en DTS:X™ compatibel met deze geweldige geluidstechnologieën, die van iets gewoons iets bijzonders maken. Deze technologie staat garant voor een rijk en realistisch surroundgeluid, waarbij elk geluidje met de grootste nauwkeurigheid in de ruimte wordt gepositioneerd, zelfs geluid dat over uw hoofd heen gaat. Ervaar de meest realistische beweging in je films, gewoon in jouw eigen thuisbioscoop dankzij de Yamaha RX-V685.

699,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Specificaties van de Yamaha RX-V685

Soort
7.2 kanaals netwerk A/V receiver
Aantal kanalen
7
Uitgangsvermogen (per kanaal)
90 Watt (8ohm, 2ch)
Ingangen
5x HDMI, 1x USB, 2x Optisch, 2x Coaxiaal, 5x Analoog, 1x Phono, 1x Component, 1x Composiet
Uitgangen
Zone 2 Audio, 2x HDMI (HDCP2.2, HDR10 / Dolby Vision / HLG and BT.2020 compatible), 1x Hoofdtelefoon
Afmetingen (H x B x D)
171 x 435 x 378 mm
Gewicht
10.5 Kg
Kleur
Zwart, Titanium
Overige
MusicCast-multiroom-technologie, Amazon Alexa, YPAO™-klantoptimalisatie met Reflected Sound Control
Garantie
2 Jaar

Video van de Yamaha RX-V685

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.