Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Yamaha R-N1000A

A/V Receiver

De Yamaha R-N1000A is voor muziekliefhebbers die alleen maar het beste geluid willen. De Yamaha R-N1000A bouwt voort op de technologie van de topmodellen van Yamaha. Hif... Verder lezen

€ 1599,00 per stuk en incl. BTW.
 • Levertijd
  Zwart: 3-5 werkdagen
  Zilver: 1-2 werkdagen
 • 2 jaar garantie
 • Gratis verzending.
 • 14 dagen lang gratis* retourneren.
 • Wij zijn officieel Yamaha dealer.
 • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (423 beoordelingen).

Specificaties van de Yamaha R-N1000A

Soort Netwerk receiver
Aantal kanalen 2
Uitgangsvermogen (per kanaal) 145 watt
Ingangen 4x RCA analog
2x Optical
1x Coaxial
1x USB
Uitgangen 2x speakers A
2x speakers B
1x Pre-out
1x Headphone 
Afmetingen (H x B x D) 152 x 435 x 395 mm
Gewicht 12,3 kg
Overig AirPlay 2
YPAO
MusicCast
​Gapless playback
Kleur Zwart, zilver
Garantie 2 jaar
Download alle specificaties

Over de Yamaha R-N1000A

De Yamaha R-N1000A is voor muziekliefhebbers die alleen maar het beste geluid willen. De Yamaha R-N1000A bouwt voort op de technologie van de topmodellen van Yamaha.

Hifi kwaliteit voor al je muziekbronnen. Van de audio die je hebt opgeslagen op je pc of netwerkstation tot vinylplaten en tv; de Yamaha R-N1000A geeft je altijd superieur geluid en laat de sonische pracht in al je entertainment volledig tot zijn recht komen.

De Yamama R-N1000A van Yamaha beschikt over de unieke YPAO-geluidsveldcorrectie, op maat gemaakte transformatoren met hoge capaciteit, ultraprecieze ESS DAC’s en een reeks andere superieure onderdelen. Daarmee heeft dit model alles wat nodig is om hoogwaardig geluid te produceren om zo je woonkamer om te toveren tot een bijzondere omgeving waarin je kunt genieten van muziek met een prachtig, adembenemend geluid.

De behuizing van de Yamaha R-N1000A is verder versterkt door een chassis met dubbele bodem met daarop een ijzeren dempplaat van 1 mm dik. Dit elimineert diverse trillingen die het geluid nadelig zouden beïnvloeden en versterkt de expressiviteit van de lagere frequenties, waardoor zowel de krachtige, diepe als de subtiele, elegante klank van een volledig orkest in een concertzaal wordt gereproduceerd.

De Yamaha R-N1000A is ook uitgerust met anti-resonantievoetjes die zijn ontworpen om ongewenste trillingen te absorberen. Met een dunne, gebogen wapening op de buitenste rand en een dikke, rechte wapening in het midden wordt de trillingsenergie via de buitenkant van het voetje effectief afgevoerd en verminderd, waarbij de centrale stijfheid gehandhaafd blijft. Dit zorgt voor een gericht geluid waarin je het ritme en de dynamiek van de muziek tot in je tenen voelt.

Geniet van echt hifigeluid op je tv. De Yamaha R-N1000A is compatibel met HDMI ARC (Audio Return Channel), zodat je slechts één kabel nodig hebt om verbinding te maken met je tv. Ook is de Yamaha R-N1000A voorzien van speciale phono input-aansluitingen, waarmee je gemakkelijk een draaitafel kunt aansluiten om te genieten van je platencollectie.

Ook is de Yamaha R-N1000A uitgerust met een USB-DAC functie door middel van asynchrone overdracht. Bovendien is een uiterst precieze kristalklok geïnstalleerd om de nauwkeurigheid van signalen te verbeteren. Er is ondersteuning voor het afspelen van oorspronkelijke DSD 11,2 MHz en PCM 384 kHz.

Reviews van de Yamaha R-N1000A

Heeft u ervaring met de Yamaha R-N1000A? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

 • Dewit

  Zeer goed klinkende versterker, regelbare loudness en verschillende steamings-mogelijkheden en Dab..en met subwoofer uitgang.. Zet er een paar goede speakers op en gaan.

Schrijf een review over de Yamaha R-N1000A

Heeft u ervaring met de Yamaha R-N1000A? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Yamaha R-N1000A
Terug naar boven.