Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Marantz Cinema 50

A/V Receiver

De Marantz Cinema 50 is een hoogwaardige 9.4-kanaals AV-versterker met 110 watt per kanaal versterking, Dolby Atmos, DTS:X en Auro-3D, 8K Ultra HD en streaming via HEOS®... Verder lezen

€ 1999,00 per stuk en incl. BTW.
  • Levertijd
    Zilver-Goud: 1-2 werkdagen
    Zwart: 1-2 werkdagen
  • Alleen bij ons 5 jaar garantie!
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis* retourneren.
  • Wij zijn officieel Marantz dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (435 beoordelingen).

Specificaties van de Marantz Cinema 50

Soort A/V Receiver
Aantal kanalen 9.4
Uitgangsvermogen 110 Watt per kanaal
HDMI in / out 6 / 3
Analog in / Fixed level out 6 / 0
Phono MM in Ja
Optical in / Coaxial in 2 / 2
Overig MP3 / WMA / AAC / FLAC HD 192/24 / WAV 192/24 / ALAC 192/24
HEOS® built-in streaming
Afmetingen (H x B x D) 165 x 442 x 404 mm
Gewicht 13,5 kg
Kleur Zwart, Zilver-goud
Garantie 5 jaar

Over de Marantz Cinema 50

De Marantz Cinema 50 is een hoogwaardige 9.4-kanaals AV-versterker met 110 watt per kanaal versterking, Dolby Atmos, DTS:X en Auro-3D, 8K Ultra HD en streaming via HEOS® Built-in. De Marantz Cinema 50 is een krachtige AV-versterker en is ideaal voor een speciale theaterruimte of multifunctionele woonkamer.

De versterkers uit de Cinema-serie van Marantz zijn gebaseerd op een decennialang ergfoed, voorzien van een tijdloze stijl en bieden de beste prestaties. Ze vormen de basis van thuisbioscopen over de hele wereld.

Meeslepend en ruimtelijk geluid, warme, rijke tonen en levensechte dynamiek zijn de eigenschappen waar het Marantz-geluid om bekend staat. De Marantz Cinema 50 wordt geleverd met ondersteuning voor de nieuwste audioformaten zoals 8K video, ruimte-optimalisatie, streaming en meer technologieën. Daarnaast bevat de Marantz Cinema 50 een schat aan in- en uitgangen.

De Marantz Cinema 50 is een moderne uitvoering van tijdloze ontwerpprincipes. Voorzien van de iconische Marantz patrijspoort , een symmetrisch design en de bedieningsknoppen op het voorpaneel zijn op elegante wijze verborgen. Marantz heeft de Cinema 50 zorgvuldig afgesteld. Dankzij de zorgvuldig bedachte connectiviteitsopties en fine-tuningsmogelijkheden kunt u de Marantz Cinema 50 geheel naar eigen wens afstellen.

Dankzij de afstandsbediening en de toegankelijke bediening op het voorpaneel en het intuïtieve installatieproces op het scherm, voelt u zich direct een expert. Via zeven HDMI-ingangen, digitale, analoge en phono-ingangen en luidspreker- en voorversterkeruitgangen kunt u verbinding maken met vrijwel alle andere componenten in uw huis.

De uitgebreide in- en uitgangen en het software-ecosysteem maken de Marantz Cinema 50 eenvoudig te upgraden naarmate uw thuisbioscoop groter wordt.

Reviews van de Marantz Cinema 50

Heeft u ervaring met de Marantz Cinema 50? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Marantz Cinema 50

Heeft u ervaring met de Marantz Cinema 50? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Marantz Cinema 50
Marantz CINEMA Serie
Marantz CINEMA Serie
Met de nieuwe Marantz CINEMA-serie kijkt en luistert u op niveau. De serie kenmerkt zich door vakmanschap, smaakvol design en bijna 70 jaar innovatie is dit absoluut topniveau bioscoopgeluid voor thuis. Dat betekent geluid dat beter is dan in de bioscoop, om entertainment te laten horen zoals het bedoeld is.

Met de Marantz CINEMA Serie ervaart u de vloeiende ervaring van bioscoopgeluid. Het krachtige Marantz HDAM-ontwerp en de nieuwste AV-formaten komen samen om een meeslepend 3D-geluidsbeeld te leveren dat u middenin het verhaal plaatst. De Marantz CINEMA Serie is ontworpen in Japan en met de hand afgestemd door de eigen Sound Master van Marantz en elk stuk is vakkundig vervaardigd voor home cinema. Het resultaat: entertainment zoals het bedoeld is om beleeft te worden

Meer informatie
Terug naar boven.