Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?
Breng het geluid van de bioscoop thuis

Breng het geluid van de bioscoop thuis

Met de nieuwe Marantz CINEMA-serie kijkt en luistert u op niveau. De serie kenmerkt zich door vakmanschap, smaakvol design en bijna 70 jaar innovatie is dit absoluut topniveau bioscoopgeluid voor thuis. Dat betekent geluid dat beter is dan in de bioscoop, om entertainment te laten horen zoals het bedoeld is. Met de Marantz CINEMA Serie ervaart u de vloeiende ervaring van bioscoopgeluid. Het krachtige Marantz HDAM-ontwerp en de nieuwste AV-formaten komen samen om een meeslepend 3D-geluidsbeeld te leveren dat u middenin het verhaal plaatst. De Marantz CINEMA Serie is ontworpen in Japan en met de hand afgestemd door de eigen Sound Master van Marantz en elk stuk is vakkundig vervaardigd voor home cinema. Het resultaat: entertainment zoals het bedoeld is om beleeft te worden
Marantz CINEMA 40

Marantz CINEMA 40

De Marantz CINEMA 40 is een hoogwaardige 9.2-kanaals AV-versterker met 125 watt per kanaal versterking, Dolby Atmos, DTS:X Auro-3D, 8K Ultra HD en streaming via HEOS® Built-in. CINEMA 40 is een indrukwekkende en toonaangevende AV-versterker.

Marantz CINEMA 50

Marantz CINEMA 50

De Marantz CINEMA 50 is een hoogwaardige 9.4-kanaals AV-versterker met 110 watt per kanaal versterking, Dolby Atmos, DTS:X en Auro-3D, 8K Ultra HD en streaming via HEOS® Built-in. CINEMA 50 is een krachtige AV-versterker voor hoogwaardige thuisbioscopen.

Marantz CINEMA 60

Marantz CINEMA 60

De Marantz CINEMA 60 is een hoogwaardige 7.2-kanaals AV-receiver met 100 watt per kanaal versterking, Dolby Atmos, DTS:X, 8K Ultra HD en streaming via HEOS® Built-in. De CINEMA 60 is de nieuwe standaard op het gebied van luxe thuisbioscoopervaringen.

Marantz CINEMA 70s

Marantz CINEMA 70s

De Marantz CINEMA 70s is een slanke 7.2-kanaals AVR met 50 watt per versterking kanaal, Dolby Atmos, DTS:X, 8K Ultra HD en ingebouwde HEOS-streaming. De CINEMA 70s ziet er onopvallend uit, maar is een echte krachtpatser.

Slank en gestroomlijnd design

Slank en gestroomlijnd design

Bij de Marantz CINEMA Serie staan luxueuze accenten, hoogwaardige materialen en een geïnspireerd design centraal. Dit zorgt voor geluid dat prachtig in uw huis past.

Met de Marantz CINEMA-serie kunt u moeiteloos luisteren en kijken met geluid dat op u is afgestemd. Hij is eenvoudig te gebruiken, te installeren en te beheren, met geïntegreerde spraakassistenten, een moderne tv-interface en meer maatwerk dan ooit tevoren.

Gerelateerde producten
Marantz Cinema 70sA/V Receiver
€ 1000,00
Marantz Cinema 60A/V Receiver
€ 1350,00
Marantz Cinema 50A/V Receiver
€ 2000,00
Marantz Cinema 40A/V Receiver
€ 2800,00
Meer nieuwsberichten
Bowers & Wilkins introduceert de 700 series S3 Signature lijn

Bowers & Wilkins introduceert de 700 series S3 Signature lijn

Maak kennis met de Bowers & Wilkins 700 S3 Signature lijn.

Meer informatie
Triangle introduceert de Borea BR10

Triangle introduceert de Borea BR10

Triangle introduceert de Triangle Borea BR10, het nieuwe vlaggenschip in het Borea-assortiment.

Meer informatie
Terug naar boven.