Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Yamaha R-N2000A

A/V Receiver

De Yamaha R-N2000A verenigd een modern hificomponent waarin de nieuwste manier van muziek luisteren, zoals het streamen van muziek in hoge resolutie met de aloude hifikwa... Verder lezen

€ 3699,00 per stuk en incl. BTW.
  • Levertijd
    Zwart: 5-8 werkdagen
    Zilver: 5-8 werkdagen
  • Alleen bij ons 5 jaar garantie!
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis* retourneren.
  • Wij zijn officieel Yamaha dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (436 beoordelingen).

Specificaties van de Yamaha R-N2000A

Soort Netwerk receiver
Aantal kanalen 2
Uitgangsvermogen 120 Watt RMS
Ingangen Netwerk, Digitaal Coaxiaal (S/PDIF), Digitaal Optisch (Toslink), Phono (MM), HDMI, RCA (Line in), USB
Uitgangen Hoofdtelefoon 6.3mm, Pre-Out (RCA), Subwoofer Pre-Out, Trigger
Afmetingen (HxBxD) 157 x 435 x 473 mm
Gewicht 22,1 kg
Kleur Zwart, Zilver
Garantie 2 jaar

Over de Yamaha R-N2000A

De Yamaha R-N2000A verenigd een modern hificomponent waarin de nieuwste manier van muziek luisteren, zoals het streamen van muziek in hoge resolutie met de aloude hifikwaliteit. De Yamaha R-N2000A bouwt voort op Yamaha's ongeëvenaarde geschiedenis op het gebied van muziek en hifiproducten.

De Yamaha R-N2000A netwerk receiver is een modern hificomponent waarin de nieuwste manier van muziek luisteren, zoals het streamen van muziek in hoge resolutie, wordt verenigd met de aloude hifikwaliteit. De Yamaha R-N2000A bouwt voort op Yamaha’s ongeëvenaarde geschiedenis op het gebied van muziek en bejubelde hifiproducten.

Yamaha Parametric Room Acoustic Optimizer (YPAO)
Omgevingsfactoren spelen een belangrijke rol in de sonische karakter van een ruimte, en bij elk type audio. De Yamaha R-N2000A beschikt over Yamaha’s eigen geautomatiseerde YPAO-kalibratietechniek, die in de loop van tientallen jaren met het gebruik in thuisbioscoopproducten is verfijnd voor een ideale luisteromgeving. Het voelt alsof je in een professionele audioluisterruimte zit, zonder dat je zelf handmatig lastige instellingen moet aanpassen.

De Yamaha R-N2000A receiver is opgebouwd met de meest hoogwaardige componenten in zijn klasse. Een slim ontwerp en een degelijke opbouw zorgen samen voor muzikaal genot van het hoogste niveau. En met 120 Watt aan vermogen per kanaal sluit je moeiteloos vrijwel elke luidspreker aan. De Yamaha R-N2000A beschikt over de iconische niveaumeters. Het geïntegreerde compacte display onderaan de voorkant van de R-N2000A biedt je overzichtelijk info over de bron en meer.

De Yamaha R-N2000A biedt je alle aansluitingen die je je zou kunnen wensen. De Yamaha receiver is voorzien van HDMI ARC (Audio Return Channel). Zo geniet je niet alleen genieten van een uitstekende geluidskwaliteit in audio, maar ook van audio-inhoud vanaf je tv. Een MM phono voorversterker en FM/ DAB+ en de USB-DAC functie biedt een stabiele overdrachtsmethode door middel van asynchrone overdracht.

Reviews van de Yamaha R-N2000A

Heeft u ervaring met de Yamaha R-N2000A? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Yamaha R-N2000A

Heeft u ervaring met de Yamaha R-N2000A? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Yamaha R-N2000A
Yamaha RX-A8A
€ 4199,00
Terug naar boven.