Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Yamaha R-N800A

A/V Receiver

De Yamaha R-N800A Network Receiver biedt onvervalst en uitgebreid muzikaal genot met een moderne hifistijl. Dit model is voorzien van de unieke YPAO-technologie voor gelu... Verder lezen

€ 1099,00 per stuk en incl. BTW.
  • Levertijd
    Zwart: 3-5 werkdagen
    Zilver: 3-5 werkdagen
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis* retourneren.
  • Wij zijn officieel Yamaha dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (435 beoordelingen).

Specificaties van de Yamaha R-N800A

Soort Netwerk receiver 
Aantal kanalen
Uitgangsvermogen (per kanaal) 140 watt
Ingangen 4x RCA analog
2x Optical
2x Coaxial
1x USB 
Uitgangen 2x speakers A
2x speakers B
1x Pre-out
1x Headphone 
Afmetingen (H x B x D) 151 x 435 x 395 mm 
Gewicht 11,4 kg 
Kleur Zwart, zilver 
Overig AirPlay 2
YPAO
MusicCast
Gapless playback
Garantie 2 jaar 
Download alle specificaties

Over de Yamaha R-N800A

De Yamaha R-N800A Network Receiver biedt onvervalst en uitgebreid muzikaal genot met een moderne hifistijl. Dit model is voorzien van de unieke YPAO-technologie voor geluidsveldcorrectie waarmee je een ideale luisteromgeving creëert in je eigen woonkamer. Ga volledig op in je muziekbronnen, van streamingdiensten tot Hi-Res geluidsbronnen, met een uitmuntende geluidskwaliteit.

Hifi kwaliteit voor al je muziekbronnen. Van de audio die je hebt opgeslagen op je pc of netwerkstation tot vinylplaten en tv; de Yamaha R-N800A geeft je altijd superieur geluid en laat de sonische pracht in al je entertainment volledig tot zijn recht komen.

De Yamaha R-N800A is uitgerust met Yamaha’s eigen geautomatiseerde YPAO-kalibratietechniek. YPAO beschikt over precisie-EQ, die uitzonderlijk nauwkeurige equalizing uitvoert voor een audioresolutie met een nauwkeurigheid tot 192 kHz / 64-bits. YPAO R.S.C. werkt hiermee samen om de belangrijke vroege weerkaatsingsgeluiden actief te regelen, met automatische aanpassing en optimalisatie van hoe het geluid in de kamer wordt weergegeven op basis van de materialen van de wanden en de plaatsing van de luidsprekers. Dit betekent dat je kunt genieten van het indrukwekkende geluid en het meeslepende gevoel dat uniek is voor hifi-audio, gewoon in je eigen woonkamer.

De technologie van de Yamaha R-N800A komt rechtstreeks van Yamaha's legendarische hifi-ontwerpconcept ToP-ART dat de integriteit van het geluid getrouw behoudt door een zorgvuldig symmetrische links / rechts-schakeling en signaalgerichtheid te combineren met een trillingsarm chassis met hoge stijfheid. Dit is uitgerust met het speciale kunstharsframe ‘Art Base’ dat onnodige trillingen absorbeert en blokkeert om sonische zuiverheid en een dynamisch geluid te behouden.

De Yamaha R-N800A is ook uitgerust met anti-resonantievoetjes die zijn ontworpen om ongewenste trillingen te absorberen. Met een dunne, gebogen wapening op de buitenste rand en een dikke, rechte wapening in het midden wordt de trillingsenergie via de buitenkant van het voetje effectief afgevoerd en verminderd, waarbij de centrale stijfheid gehandhaafd blijft. Dit zorgt voor een gericht geluid waarin je het ritme en de dynamiek van de muziek tot in je tenen voelt.

De Yamaha R-N800A maakt gebruik van de beroemde Sabre ES9080Q 384 kHz / 32-bit DAC voor de ultieme, geavanceerde conversie. In combinatie met Yamaha’s originele netwerkmodule profiteert de receiver van alle sonische voordelen van Hi-Res geluidsbronnen, waardoor zelfs de subtiele sfeer van concertzalen en delicate expressieve nuances in het geluid effectief worden gereproduceerd.

Om energieverlies en degradatie van het audiosignaal grondig te elimineren, is de Yamaha R-N800A voorzien van dikke bedrading voor de aardaansluiting. Een essentiële eigenschap waardoor de componenten echt premium-hifi zijn. Daarnaast is een schroefverbinding opgenomen voor de uitvoer van de versterker om de aardaansluiting te versterken, wat belangrijk is voor de kwaliteit van de audio. Hiermee heeft de Yamaha R-N800A een open, natuurlijk geluidsbeeld verkregen.

Reviews van de Yamaha R-N800A

Heeft u ervaring met de Yamaha R-N800A? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Yamaha R-N800A

Heeft u ervaring met de Yamaha R-N800A? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Yamaha R-N800A
Rel T/5x
€ 899,00
Focal Theva N2
€ 749,00
Terug naar boven.