Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Yamaha RX-A6A

A/V Receiver

De Yamaha RX-A6A AV-receiver is ontworpen door dynamische prestaties, zorgvuldig geselecteerde componenten en een robuust en hoogwaardig design te combineren. Technologie... Verder lezen

€ 2899,00 per stuk en incl. BTW.

  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis* retourneren.
  • Wij zijn officieel Yamaha dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (437 beoordelingen).

Specificaties van de Yamaha RX-A6A

Soort A/V-Receiver
Aantal kanalen 9.2
Uitgangsvermogen 150 W - 220W 8 Ohm
Connectiviteit MusicCast Surround, HDMI input 7, HDMI output 3, HDMI CEC, USB, Netwerkpoort, Wi-Fi, Airplay2, Bluetooth, Digitaal Optisch input 3, Digitaal Coax input 2, Analoog input 6, Phono, XLR, Component Video input, Composiet Video input 2, Preout 11.2-kanaals, Hoofdtelefoon
Afmetingen (H x B x D) 192 x 435 x 442mm
Gewicht 20.3 Kg
Kleur Zwart
Garantie 2 jaar

Over de Yamaha RX-A6A

De Yamaha RX-A6A AV-receiver is ontworpen door dynamische prestaties, zorgvuldig geselecteerde componenten en een robuust en hoogwaardig design te combineren. Technologieën als meerpuntsmeting en precisie-EQ, HDR10+, low latency modus en Auro-3D ondersteuning maken de Yamaha RX-A6A tot een powerhouse voor elke home entertainment setup.

Surround AI kalibreert het geluid van de luistersituatie in de luisterruimte, door akoestiek te analyseren en specifieke eigenschappen van de luidsprekers op te meten. Hierdoor kan het maximale uit Surround:AI, Dolby Atmos en DTS:X worden gehaald. De Yamaha RX-A6A is voorzien van een interne SABRE ES9007S Premier Audio DAC met een uitstekende signaal-ruisverhouding en groot dynamisch bereik. Daarnaast zorgt anti resonantietechnologie voor eliminatie van trillingen die geluid kunnen beïnvloeden.

Met ondersteuning van de hoogste resoluties in 8K/60 Hz en 4K/120Hz wordt de kijkervaring nog meeslepender. HDR10+ biedt daarnaast hogere contrasten en een uiterste natuurgetrouwheid. Voor gamers biedt de Yamaha RX-A6A verschillende functies die zorgen voor een snelle en zeer nauwkeurige game-ervaring.

De Yamaha RX-A6A is eenvoudig in te stellen met behulp van de AV Setup Guide-App. Daarnaast is bediening via smartphone of tablet in combinatie met de MusicCast-App zeer geschikt voor bijvoorbeeld MultiRoom Audio of streamingdiensten en streamingapparaten.

Reviews van de Yamaha RX-A6A

Heeft u ervaring met de Yamaha RX-A6A? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Yamaha RX-A6A

Heeft u ervaring met de Yamaha RX-A6A? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Yamaha RX-A6A
Nieuwe Yamaha RX-Serie
Nieuwe Yamaha RX-Serie
De Yamaha RX-A4A, RX-A6A en RX-A8A bieden uitzonderlijke beeld- en geluidsweergave met onder meer 8K/60Hz- en Auro-3D-ondersteuning.

Yamaha heeft drie nieuwe AV-receivers op de markt gebracht, de RX-A4A, RX-A6A en de RX-A8A, onderdeel van de topklasse Yamaha Aventage-lijn en voorzien van vooruitstrevende technologieën voor adembenemende video- en geluidsweergave. De versterkers zijn ontworpen voor gebruiks- en integratiegemak, met oog voor detail en klaargestoomd voor de toekomst met automatische software-updates voor onder andere HDMI 2.1 en HDR10+. De hoge slew rate van deze nieuwe reeks maakt de prestaties van de RX-A4A, RX-A6A en RX-A8A responsiever, dynamischer en stabieler dan voorgaande modellen.

Meer informatie
Terug naar boven.