Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?
De nieuwste Yamaha AV-receivers

De nieuwste Yamaha AV-receivers

De Yamaha RX-A4A, RX-A6A en RX-A8A bieden uitzonderlijke beeld- en geluidsweergave met onder meer 8K/60Hz- en Auro-3D-ondersteuning. Yamaha heeft drie nieuwe AV-receivers op de markt gebracht, de RX-A4A, RX-A6A en de RX-A8A, onderdeel van de topklasse Yamaha Aventage-lijn en voorzien van vooruitstrevende technologieën voor adembenemende video- en geluidsweergave. De versterkers zijn ontworpen voor gebruiks- en integratiegemak, met oog voor detail en klaargestoomd voor de toekomst met automatische software-updates voor onder andere HDMI 2.1 en HDR10+. De hoge slew rate van deze nieuwe reeks maakt de prestaties van de RX-A4A, RX-A6A en RX-A8A responsiever, dynamischer en stabieler dan voorgaande modellen.
Excellent geluid

Excellent geluid

De nieuwe A-V/receivers komen met een behoorlijke lading aan technologie voor het best mogelijke 3D-geluidsveld. De vernieuwde Cinema DSP HD3 beschikt over algoritmes die signaalverwerkingen te maximaliseren en de geluidsweergave te perfectioneren. Dolby Atmos met Height Virtualizer technologie geeft extra dimensie aan de Atmos-ervaring en DTS:X voorziet elke ruimte van ultra realistisch en multidimensionaal geluid. Muziek met digitaal gecomprimeerde formaten wordt versterkt door de speciale klankverbeteringstechnologie, met behulp van digitale signaalverwerking klinkt muziek gewoonweg zoals het hoort. De Yamaha RX-A6A en RX-A8A ondersteunen AURO-3D.

Voortreffelijke beeldprestaties

Voortreffelijke beeldprestaties

De bioscoopwaardige kijkervaring met deze A/V-receivers van Yamaha komt voort uit de technologische innovaties op het gebied van video- en beeldresolutie, waarbij zowel 4K/120Hz voor haarscherpe en uiterst snelle UHD-beelden, als ook 8K/60Hz voor vier keer meer pixels en een immersieve horizontale en verticale resolutie. HDR10+ reproduceert beelden op de meest realistische manier door per frame het dynamische bereik te berekenen en met behulp van metagegevens te zorgen voor consistente scéne-overgangen tussen licht en donker. Voor gamers zijn er modes waarbij de ideale game-instellingen automatisch worden ingezet bij aansluiten van een console, waardoor beelden vloeiender, interactiever, sneller en soepeler vloeien voor de best mogelijke game-ervaringen.

Uitzonderlijk ontwerp

Uitzonderlijk ontwerp

De componenten van de Yamaha RX-A4A, RX-A6A en RX-A8A zijn hoogwaardig en ontworpen voor dynamisch gebruiksgemak en hoge duurzaamheid. De slew-rate is verdubbeld ten opzichte van vorige uitvoeringen, wat een zeer exacte signaaloverdracht oplevert, vooral voor Hi-Res-audiosignalen. De mechanische structuur is ontworpen om signaalpaden zo kort mogelijk te houden. Het H-vormige frame maakt de receiverbehuizing steviger en geeft een betere stabiliteit voor heldere en zuivere geluidsreproductie. Bijgeluiden, ruis en trillingen worden zo goed als volledig geëlimineerd. Speciale Anti Resonantie Technologie in de vorm van een vijfde resonantie dempende voet zorgt eveneens voor demping van trillingen uit de transistors en heatsinks.

Ruimtekalibratie

Ruimtekalibratie

Door de luisterruimte te analyseren en specifieke eigenschappen van luidsprekers te meten, worden geluidsprestaties afgestemd op de optimale luisterpositie.

Omdat elke luisterruimte andere akoestiek levert, en elke luidspreker andere prestaties, zijn alle A/V-receivers voorzien van 3D meerpuntsmeting en 64-bits hoge-precisie-EQ. Met de zogenoemde YPAO R.S.C. microfoon wordt de ruimte geanalyseerd en het geluid gekalibreerd. YPAO 3D optimaliseert de effectiviteit van het 3D-geluidsveld en maximaliseert de prestaties van Surround:AI, Dolby Atmos en DTS:X.

Gerelateerde producten
Yamaha RX-A8AA/V Receiver
€ 4199,00
Yamaha RX-A6AA/V Receiver
€ 3099,00 € 2899,00
Yamaha RX-A4AA/V Receiver
€ 1899,00 € 1599,00
Meer nieuwsberichten
Introductie van de Sennheiser HD 620S

Introductie van de Sennheiser HD 620S

Maak kennis met de nieuwe Sennheiser HD 620S, een gesloten hoofdtelefoon die open klinkt.

Meer informatie
Eversolo DMP-A6 & DMP-A8

Eversolo DMP-A6 & DMP-A8

Eversolo digitale media players, streamers die een geheel eigen pad bewandelen.

Meer informatie
Terug naar boven.