Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Onkyo TX-SR494DAB

A/V Receiver

De Onkyo TX-SR494DAB geeft je Dolby Atmos- en DTS:X-ervaring een boost. Op objecten gebaseerde audio wordt gemixt in een 3D-ruimte en laat elk geluid door elke luidspreke... Verder lezen

€ 499,00 per stuk en incl. BTW.
  • Levertijd
    Zwart: 3-5 werkdagen
  • Alleen bij ons 5 jaar garantie!
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis* retourneren.
  • Wij zijn officieel Onkyo dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (423 beoordelingen).

Specificaties van de Onkyo TX-SR494DAB

Soort AV Receiver
Aantal kanalen 7.2
Uitgangsvermogen 80 Watt per kanaal 8 Ohm
Ingangen 4x HDMI 2.0
Uitgangen 1x HDMI 2.0
2x Subwoofer
Afmetingen (H x B x D) 240 x 525 x 405 mm
Gewicht 10,5 kg
Kleur Zwart
Overige DAB+ tuner
AccuEQ
Bluetooth streaming
HDR10
Dolby Vision
4k60
Dolby Atmos
DTS Virtual:X
Garantie 5 jaar
Download alle specificaties

Over de Onkyo TX-SR494DAB

De Onkyo TX-SR494DAB geeft je Dolby Atmos- en DTS:X-ervaring een boost. Op objecten gebaseerde audio wordt gemixt in een 3D-ruimte en laat elk geluid door elke luidspreker spelen, waarbij de actie wordt gevolgd, effecten worden gelokaliseerd en om je heen beweegt. Dolby Surround en DTS Neural:X vormen een aanvulling op native 3D-audioweergave.

Bij het afspelen van elk Dolby-formaat zorgt het inschakelen van Dolby Atmos Height Virtualizer voor een meer meeslepende luisterervaring, waarbij een virtueel surround- en hoogte-effect wordt gecreëerd vanuit traditionele luidsprekeropstellingen zonder gebruik te maken van extra surround- of hoogteluidsprekers.

DTS Virtual:X is een nieuwe surround-sound virtualisatietechnologie die een meeslepend 3D-geluidsveld creëert vanuit elke luidsprekeropstelling, zoals 2.1-, 3.1-, 5.1- en 7.1-configuraties zonder inzet van hoogte-, surround- of achterste surround-luidsprekers.

De Onkyo TX-SR494DAB heeft ondersteuning voor 4K/60p- en HDR-video (High Dynamic Range), waaronder HDR10, HLG, Dolby Vision en BT.2020. Alle vier de HDMI-ingangen en de ARC-ready uitgang geven video door van de speler naar uw compatibele tv, waardoor u toegang krijgt tot alles wat de nieuwste films en games te bieden hebben.

De Onkyo TX-SR494 DAB is ook uitgerust met AccuEQ Room Acoustic Calibration. Dit creëert een harmonieus geluidsveld in uw kamer. Het detecteert de aanwezigheid, grootte en afstand van een spreker vanaf een meetpositie en stelt de juiste geluidsdrukniveaus in. Vervolgens selecteert het de ideale subwoofer-crossover en past het egalisatie toe op alle luidsprekers.

Welke audio er ook op je telefoon, tablet of pc-app wordt afgespeeld, dit kan met draadloze Bluetooth-technologie naar de Onkyo TX-SR494DAB worden gestreamd. Zodra de ontvanger is gekoppeld aan uw apparaat en deze heeft onthouden, begint hij automatisch met afspelen wanneer hij een inkomende Bluetooth-audiostream detecteert.

Reviews van de Onkyo TX-SR494DAB

Heeft u ervaring met de Onkyo TX-SR494DAB? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Onkyo TX-SR494DAB

Heeft u ervaring met de Onkyo TX-SR494DAB? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Onkyo TX-SR494DAB
Terug naar boven.