Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Zappiti Reference

Netwerkspeler

De Zappiti Reference is een mediaspeler en streamer met 4K Ultra HD, Dolby Vision en HDR10+ ondersteuning. De speler is voorzien van tot 40 TB aan harde schijfruimte, en ... Verder lezen

€ 1299,00 per stuk en incl. BTW.

  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis* retourneren.
  • Wij zijn officieel Zappiti dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (416 beoordelingen).

Specificaties van de Zappiti Reference

Type Speler Mediaspeler/streamer
Connectiviteit HDMI Audio Video 2.0b (HDCP 2.2, CEC, Deep Color, 12-bit, xvYCC, MHL 3.0), HDMI Audio Only 1.4a, HDMI In, 3x USB 2.0, 1x USB 3.1, 1x USB Type-C, CVBS Video Analog, Audio Analog RCA, HiFi analog RCA and Balanced XLR, Digital Audio Coaxial and S/PDIF Optical (TO-slink), Ethernet Gigabit 10/100/1000 Gb/s, Wi-Fi 2.4 & 5 GHz with 2 removable antennas, Bluetooth with dedicated antenna, IR input for IR extender, AC input
Afmetingen (H x B x D) 110 x 430 x 343mm
Gewicht 6,7Kg
Kleur Zwart
Garantie 2 jaar

Over de Zappiti Reference

De Zappiti Reference is een mediaspeler en streamer met 4K Ultra HD, Dolby Vision en HDR10+ ondersteuning. De speler is voorzien van tot 40 TB aan harde schijfruimte, en bevat een eersteklas 32-bits ESS ES9038Q2M DAC, plus een immense ringkerntransformator voor beeld- en geluidskwaliteit die voldoen aan de hoogste eisen van de beste thuisbioscoopsystemen.

De Zappiti Reference is ontworpen om eenvoudige en intuitive toegang te bieden tot de grootste film-en muziekbibliotheekcollecties, in verbluffende resoluties. De interface is bekroond en biedt, naast de best mogelijke artificial intelligence, ook enkele geavanceerde personalisatiefuncties waaronder aangepaste categorieën, persoonlijke achtergronden, filmomslagen of soundtracks. De Zappiti Reference ondersteunt de meeste audio- en videoformaten waaronder 4K HDR, Dolby Vision en HDR10+.

Reviews van de Zappiti Reference

Heeft u ervaring met de Zappiti Reference? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Zappiti Reference

Heeft u ervaring met de Zappiti Reference? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Zappiti Reference
Polk Audio Reserve R600
€ 899,00 € 799,00
Mediaspelers van Zappiti
Mediaspelers van Zappiti
Het Franse Zappiti ontwerpt mediaspelers en videobeheersystemen van hoge kwaliteit, in de beste high-definition resolutie en met highfidelity weergave.

De Zappiti mediaspelers zijn voorzien van Zappiti Video, een gebruiksvriendelijke en op maat af te stemmen entertainmenthub. Via het lokale netwerk, een NAS of een lokale schijf die is aangesloten op de mediaspeler, worden alle gegevens verzameld en geordend, klaar om door Zappiti te worden afgespeeld. De videobibliotheek kan volledig worden beheerd via PC, tablet of smartphone, of bedien de Zappiti-speler zelf met de smartphone of tablet. Bij meer dan een Zappiti mediaspeler in huis kan met ‘Zappiti Share’ een multiroomsysteem worden opgezet waarbij alle filmcollecties worden gesynchroniseerd. Zappati mediaspelers spelen media af in de hoogst mogelijke resoluties, tot aan ISO-bestanden waarbij de videobitsnelheid 4 keer hoger ligt dan bij streamingdiensten, voor minder gegevensverlies en beter realisme voor de best mogelijke thuisbioscoopervaring.

Meer informatie
Terug naar boven.