Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?
Zappiti mediaspelers

Zappiti mediaspelers

Het Franse Zappiti ontwerpt mediaspelers en videobeheersystemen van hoge kwaliteit, in de beste high-definition resolutie en met highfidelity weergave. De Zappiti mediaspelers zijn voorzien van Zappiti Video, een gebruiksvriendelijke en op maat af te stemmen entertainmenthub. Via het lokale netwerk, een NAS of een lokale schijf die is aangesloten op de mediaspeler, worden alle gegevens verzameld en geordend, klaar om door Zappiti te worden afgespeeld. De videobibliotheek kan volledig worden beheerd via PC, tablet of smartphone, of bedien de Zappiti-speler zelf met de smartphone of tablet. Bij meer dan een Zappiti mediaspeler in huis kan met ‘Zappiti Share’ een multiroomsysteem worden opgezet waarbij alle filmcollecties worden gesynchroniseerd. Zappati mediaspelers spelen media af in de hoogst mogelijke resoluties, tot aan ISO-bestanden waarbij de videobitsnelheid 4 keer hoger ligt dan bij streamingdiensten, voor minder gegevensverlies en beter realisme voor de best mogelijke thuisbioscoopervaring.
Entertainmenthub

Entertainmenthub

De Zappiti mediaspelers bevatten een eigen user interface welke volledig naar wens aanpasbaar is. Zo zijn onder meer de film en series volledig naar eigen invulling te ordenen, zijn soundtracks aan te passen en als hifi-muziekbestand af te spelen, achtergronden, skins en filmposters te bewerken en ondertitels te downloaden.

Formatondersteuning

Formatondersteuning

De spelers van Zappati ondersteunen de meeste digitale audio- en videoformaten, inclusief de nieuwste 4K HDR-standaarden als Dolby Vision met VS10 en HDR10+. Ook audiobestanden met hoge resolutie als FLAC, ALAC en MQA worden ondersteund en worden met de dubbele HDMI-uitgang uitstekend met video gesplitst, optioneel in de synchronisatie-instellingen.

Interne opslag

Interne opslag

De interne opslag van de mediaspelers van Zappiti kan tot zeker 20 TB worden geüpgraded. De Zappiti Signature bevat zelfs twéé HDD-sleuven voor 3,5 inch SATA harde schijven met een totale extra opslag van 40 TB. Deze collecties zijn eenvoudig via smartphone of tablet te beheren.

Topkwaliteit componenten

Topkwaliteit componenten

Zappiti-producten bevatten naast een solide stalen chassis met vergulde poorten ook hoogwaardige interne bouwstenen.

Onder de motorkap bevinden zich onder meer een immense Dual R-Core voeding, een Premium DAC ESS9038 PRO en een XMOS-audioprocessor en een eigen-ontwikkelde Toroidal Power Supply. De componenten in de producten van Zappiti zijn van onder meer Duitse, Nederlandse en Japanse makelij en maken van deze mediaspelers uitzonderlijk degelijke machines, die zonder overdrijven in geweldige digitale thuisbioscoopervaringen zullen voorzien.

Gerelateerde producten
Zappiti SignatureNetwerkspeler
€ 2699,00
Zappiti ReferenceNetwerkspeler
€ 1299,00
Zappiti NeoNetwerkspeler
€ 799,00
Meer nieuwsberichten
Bowers & Wilkins introduceert de nieuwe 700 serie 3

Bowers & Wilkins introduceert de nieuwe 700 serie 3

De nieuwe Bowers & Wilkins 700 Serie wordt gekenmerkt door elegantie en prestaties. Bekijk hier alle informatie.

Meer informatie
Subwoofer Show

Subwoofer Show

Bij Stassen Hifi staat 29 oktober in het teken van subwoofers. In 10 verschillende ruimtes worden subwoofers gedemonstreerd van de merken REL, SVS en JL Audio.

Meer informatie
Terug naar boven.