Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?
Nieuw tijdperk in muziekstreaming: de Bluesound Node en Powernode

Nieuw tijdperk in muziekstreaming: de Bluesound Node en Powernode

Bluesound lanceert met de Node en Powernode een nieuwe generatie Multi-Room Streamingaccessoires. De Bluesound Node (N130) muziekstreamer en Bluesound Powernode muziek streaming-versterker zijn voorzien van een nieuw intern audiofiel DAC-ontwerp, met prominente verbeterde prestaties. Ook het exterieur van de twee gevierde apparaten heeft stijlvolle en praktische vernieuwingen in het strakke design. De Bluesound Node en Bluesound Powernode zijn met uiterste precisie heruitgevonden en kondigen, - zonder chargeren – eigenhandig het begin van een nieuw tijdperk in muziekstreaming aan.
Eindeloze mogelijkheden

Eindeloze mogelijkheden

De Bluesound Node en Bluesound Powernode beschikken over een veelzijdigheid aan digitale en analoge in- en uitgangen waarmee audio vanuit verschillende streamingdiensten, internetradio of de eigen muziekbibliotheek worden ondersteund. De BluOS Controller app voor Android, iOS, MacOS, Amazon Kindle en Windows maakt schakelen tussen verschillende muziek- en luistersystemen kinderspel, terwijl extra handsfree bediening met spraakassistenten als Google Voice, Siri en Alexa voor een volmaakte muziekervaring.

Luisteropstellingen

Luisteropstellingen

De Bluesound Node en Powernode zijn zeer complete apparaten, ongeacht waar ze geplaatst worden of hoe de muziekopstelling is. Of de voorkeur nu uitgaat naar een traditionele 2-kanaals audiofiele line-up of een 2.1-systeem in de woonkamer, of juist naar een multi-room-opstelling door het hele huis heen. Samen met de BluOS-ondersteuning zijn eindeloze luisteropstellingen te creëren, altijd met dezelfde betrouwbare hi-res kwaliteit.

Minimalisme in zwart of wit

Minimalisme in zwart of wit

De luistervoorkeuren zijn tot in detail aan te passen met toonregeling en subwoofer crossover-optimalisatie op het stijlvolle LED-touchscherm, naadloos aansluitend op het minimalistische silhouet. Verkrijgbaar in matte satijn wit en matte satijn zwart.

Grensverleggende prestaties, klaar voor de toekomst

Grensverleggende prestaties, klaar voor de toekomst

De nieuwste generaties Node en Powernode hebben een maximale veelzijdigheid, zeker met het oog op de toekomst.

Bluesound legt de focus op vooruitstrevende en grensverleggende architectuur. Zo zijn de Bluesound Node en Bluesound Powernode voorzien van krachtige ARM Cortex A53 Quad-Core chipsets die acht keer sneller zijn in de verwerking van audio dan voorgaande Bluesound modellen, en is er een toekomstbestendige HDMI eARC-ingang op het achterpaneel aanwezig. Bluesound streeft naar perfectie in audiokwaliteit en hifi-prestaties, en weet de lat opnieuw te leggen met twee krachtige producten die de toekomst met vertrouwen tegemoet treden.

Gerelateerde producten
Bluesound NODE N130Netwerkspeler
€ 549,00 € 495,00
Bluesound Powernode (N330)Stereo Versterker
€ 999,00
Meer nieuwsberichten
Marantz introduceert de Cinema 30

Marantz introduceert de Cinema 30

Marantz introduceert met trots het nieuwe referentieontwerp voor de Cinema-serie hoogwaardige home cinema AVR's - de Cinema 30.

Meer informatie
Focal Aria Evo X

Focal Aria Evo X

Maak kennis met de Focal Aria Evo X serie luidsprekers.

Meer informatie
Terug naar boven.