Naar de inhoud springen. Terug naar Home

AVM MP 8.3

Netwerkspeler

De AVM MP 8.3 is een state-of-the-art mediaspeler die deel uitmaakt van AVM’s bekroonde OVATION-lijn. Dit apparaat is ontworpen met de nieuwste technologieën en een el... Verder lezen

Prijs op aanvraag

  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending vanaf €79,00.
  • 14 dagen lang gratis* retourneren.
  • Wij zijn officieel AVM dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (435 beoordelingen).

Specificaties van de AVM MP 8.3

Type Speler Netwerk-/Mediaspeler 
Connectiviteit AVM X-STREAM Engine®: Apple AirPlay, Spotify® Connect, Roon Ready, TIDAL Connect, QOBUZ, HIGHRESAUDIO, UPnP, Webradio · Multiroom & Party Sync Mode · Bluetooth 5.0
CD drive TEAC Pure CD drive with slot-in, spring mounted
Ingangen 2x S/PDIF Coax, 2x S/PDIF Optical, 1x USB B, 1x AES/EBU 
Uitgangen 1x S/PDIF Coax, 1x S/PDIF Optical, 1x XLR, 1x RCA
Netwerk Ethernet + Wifi
Afmetingen (H x B x D) 13 x 355 x 430 mm 
Gewicht 11 kg 
Overige Inclusief afstandsbediening
Groot blauw grafisch display 
Kleur Zwart, zilver 
Garantie 2 jaar 

Over de AVM MP 8.3

De AVM MP 8.3 is een state-of-the-art mediaspeler die deel uitmaakt van AVM’s bekroonde OVATION-lijn. Dit apparaat is ontworpen met de nieuwste technologieën en een elegant design om een superieure geluidskwaliteit te leveren.

De AVM MP 8.3 maakt gebruik van buizentechnologie, wat zorgt voor een warme en rijke geluidskwaliteit die door veel audiofielen wordt gewaardeerd. Het apparaat ondersteunt LAN, UPnP en WiFi-connectiviteit, waardoor het gemakkelijk is om verbinding te maken met je thuisnetwerk en toegang te krijgen tot je digitale muziekbibliotheek.

AVM X-STREAM Engine®. Deze functie ondersteunt verschillende muziekstreamingdiensten zoals Apple AirPlay, Spotify® Connect, Roon Ready, TIDAL Connect, QOBUZ, HIGHRESAUDIO, UPnP en Webradio. Het apparaat ondersteunt ook Multiroom & Party Sync Mode en Bluetooth 5.0, waardoor het gemakkelijk is om muziek te delen met andere apparaten in je huis.

De AVM MP 8.3 heeft meerdere digitale ingangen, waaronder 2x S/PDIF Coax, 2x S/PDIF Optical, 1x USB B asynchrone (galvanisch geïsoleerd), en 1x AES/EBU. Dit betekent dat je een breed scala aan digitale bronnen kunt aansluiten op de AVM MP 8.3. Het apparaat kan signalen verwerken tot 192 kHz / 24 Bit, wat betekent dat het in staat is om high-resolution audio af te spelen voor een ongeëvenaarde luisterervaring.

De AVM MP 8.3 is uitgerust met een TEAC Pure CD Drive, wat zorgt voor een nauwkeurige en betrouwbare weergave van je CD-collectie. De AVM MP 8.3 is ontworpen voor de echte muziekliefhebber die op zoek is naar een superieure geluidskwaliteit en een breed scala aan functies. Met zijn elegante design past het apparaat in elke woonkamer en biedt het een ongeëvenaarde luisterervaring.

Reviews van de AVM MP 8.3

Heeft u ervaring met de AVM MP 8.3? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de AVM MP 8.3

Heeft u ervaring met de AVM MP 8.3? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de AVM MP 8.3
Terug naar boven.