Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Bryston BDP-3

Netwerkspeler

De Bryston BDP-3 is een bit-perfecte speciale speler voor high-resolution digitale audiobestanden. Het maakt gebruik van een sterk aangepast Linux-besturingssysteem dat i... Verder lezen

€ 4950,00 per stuk en incl. BTW.

  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis* retourneren.
  • Wij zijn officieel Bryston dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (423 beoordelingen).

Specificaties van de Bryston BDP-3

Type Speler Netwerkspeler 
Weergave

USB, NAS, Tidal, Qobuz, Internet Radio, Roon Ready en meer

Uitgangen USB, AES/EBU, of S/PDIF 
Afmetingen (H x B x D) 70 x 430 x 300 mm
Gewicht 7 kg 
Overige Gigabit ethernet
PCM support up to 384 kHz / 32 bit
DSD output up to DSD-128 (x2)
Kleur Zilver, zwart 
Garantie 20 jaar
Download alle specificaties

Over de Bryston BDP-3

De Bryston BDP-3 is een bit-perfecte speciale speler voor high-resolution digitale audiobestanden. Het maakt gebruik van een sterk aangepast Linux-besturingssysteem dat is geoptimaliseerd om de hoogste kwaliteit audioprestaties te leveren en speelt high-resolution audiobestanden (tot PCM 384kHz / 32 bit en DSD128) af van digitale opslagapparaten zonder compromissen.

De Bryston BDP-3 beschikt over een hoogstroom lineaire voeding, een op maat gemaakte Intel Celeron-aangedreven moederbord en 8 gigabyte RAM voor ongelooflijke responsiviteit, ultrasnelle prestaties en voldoende paardenkracht voor toekomstige functietoevoegingen. De digitale audio-uitgangen zijn gebouwd op basis van IAD Integrated Audio Device. De AES/EBU- en S/PDIF-uitgangen zijn volledig impedantie-gematcht en transformatorgekoppeld voor de best mogelijke digitale audio-overdracht naar de DAC van je keuze. Jitter wordt teruggebracht tot vrijwel ondetecteerbare niveaus.

De Bryston BDP-3 biedt meerdere bedieningsopties (iPhone, iPod Touch, iPad, Android OS en PC) en ondersteunt NAS-connectiviteit en UPnP/DNLA-servers. Het vereist een externe DAC en heeft een RS-232 seriële datapoort voor afstandsbediening via Crestron, AMX of vergelijkbare besturingssystemen.

Kortom, de Bryston BDP-3 is een bit-perfecte speciale speler voor high-resolution digitale audiobestanden die ongelooflijke responsiviteit, ultrasnelle prestaties en voldoende paardenkracht biedt voor toekomstige functietoevoegingen.

Reviews van de Bryston BDP-3

Heeft u ervaring met de Bryston BDP-3? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Bryston BDP-3

Heeft u ervaring met de Bryston BDP-3? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Bryston BDP-3
Terug naar boven.