Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Bryston

Bryston is een Canadees bedrijf dat al meer dan 25 jaar ‘State of the Art’ audio electronica voor zowel de professionele als ook de particuliere audiomarkt ontwerpt en vervaardigd.

Bryston heeft zichzelf als doel gesteld om het nauwkeurigste en betrouwbare beschikbare product te produceren. Ze handhaaft daarom een uitgebreide onderzoek en ontwikkelingsafdeling die constant
bezig is om de prestaties, de waarde en de betrouwbaarheid van haar producten te verbeteren. Daarom kunnen ze ook een garantie van 20 jaar geven op alle analoge producten, en 5 jaar op digitale.

De verschillende producten van Bryston hebben al vaak toonaangevende awards gewonnen, en staan wereldwijd bekent als zeer betrouwbaar. De kwaliteit doet daar zeker niet voor onder, waardoor
Bryston al 25 jaar zijn plek in het topsegment heeft gevonden. Sommige productlijnen zijn zeer exclusief en worden dan ook vakkundig nog met de hand vervaardigd.

De degelijkheid van Bryston is te danken aan de ervaring die Bryston heeft opgedaan in de professionele audio. En dat professionele versterkers prima gebruikt kunnen worden in de huiskamer bewijst Bryston keer op keer. Bryston maakt voor een vriendelijke prijs extreem krachtige versterkers.

Terug naar boven.