Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Naim Audio NDX 2

Netwerkspeler

De Naim Audio NDX 2 is een netwerkspeler van wereldklasse. Met een groot aantal functies zoals UPnPTM-streaming met hoge resolutie, AirPlay, AirPlay 2, Chromecast ingebou... Verder lezen

€ 7095,00 per stuk en incl. BTW.

Vraag een offerte aan en laat u adviseren voordat u beslist.

  • Levertijd
    Zwart: 3-5 werkdagen
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis* retourneren.
  • Wij zijn officieel Naim Audio dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (423 beoordelingen).

Specificaties van de Naim Audio NDX 2

Type Speler Netwerkspeler 
Audio ingangen 2x USB type A
2x Optical
1x Coaxial RCA
1x Coaxial BNC
Audio uitgangen 1x RCA
1x 5-pin DIN
1x Coaxial BNC
Ondersteunde audioformaten wav, flac, aiff, alac, mp3, aac, ogg, wma, dsd
Connectiviteit Chromecast, AirPlay, Tidal, Bluetooth, Internet radio, UPnP, Roon
Netwerk Ethernet (10/100), Wifi (b/g/n/ac)
Afmetingen (H x B x D) 87 x 432 x 314 mm 
Gewicht 10 kg 
Kleur Zwart 
Garantie 2 jaar 

Over de Naim Audio NDX 2

De Naim Audio NDX 2 is een netwerkspeler van wereldklasse. Met een groot aantal functies zoals UPnPTM-streaming met hoge resolutie, AirPlay, AirPlay 2, Chromecast ingebouwd, Bluetooth (aptX HD), Spotify Connect, TIDAL, Qobuz, Roon-compatibiliteit, vTuner-internetradio en multiroom-streaming, evenals digitale en USB ingangen bieden alle connectiviteit die je maar kunt wensen. Deze en talloze andere verbeteringen ten opzichte van zijn veelgeprezen voorganger maken de Naim Audio NDX 2 tot een sonische kracht om rekening mee te houden, met een zeer meeslepende en levendige herhalingskwaliteit.

De Naim Audio NDX 2 is voorzien van een Burr-Brown PCM1792A digitaal-naar-analoog-converter. Het streaminggedeelte van de Naim Audio NDX 2 maakt gebruik van de een Naim-netwerkkaart met low-noise en high-speed low-voltage differentiële signalering (LVDS) om het digitale audiosignaal te routeren. De hogere snelheid is in staat om alle HD-audioformaten te decoderen tot 32 bits/384 kHz of DSD128. In plaats van dat de bron fungeert als de digitale timingmaster, verandert het streamingboard de zaken en stelt de DAC-klok in staat om de stroom van audiogegevens te regelen. De gegevens worden in een SHARC DSP met gehele getallen oversampled tot een ongelooflijke 40-bits nauwkeurigheid voordat ze naar de Burr-Brown DAC worden gestuurd.

De Naim Audio NDX 2 beschikt over een geïntegreerde geluidsarme voeding met een op maat ontworpen ringkerntransformator en gescheiden wikkelingen voor de digitale en analoge secties. De speler kan echter worden geüpgraded met een externe XPS DR- of 555 PS DR-voeding, waardoor je een duidelijke toename van sonische autoriteit en emotie krijgt.

Kortom, de Naim Audio NDX 2 is een netwerkspeler die de Naim badge waardig is. Met een geluid dat rijk, gedetailleerd en boeiend is.

Awards van de Naim Audio NDX 2

The Ear | Hi-Fi Music Gear
Stereo+ 5 Stars
Hifi World

Reviews van de Naim Audio NDX 2

Heeft u ervaring met de Naim Audio NDX 2? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Naim Audio NDX 2

Heeft u ervaring met de Naim Audio NDX 2? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Naim Audio NDX 2
Terug naar boven.