Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Zappiti Signature

Netwerkspeler

De Zappiti Signature is een mediaspeler en streamer, voorzien van een hoogwaardige 32-bits ESS ES9038 PRO DAC en een dubbele R-Core-transformator voor de meest veeleisend... Verder lezen

€ 2699,00 per stuk en incl. BTW.

  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis* retourneren.
  • Wij zijn officieel Zappiti dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (437 beoordelingen).

Specificaties van de Zappiti Signature

Type Speler Mediaspeler / Streamer
Uitgangen HDMI Audio Video 2.0b (HDCP 2.2, CEC, Deep Color, 12-bit, xvYCC, MHL 3.0), HDMI Audio Only 1.4a, HDMI In, 3x USB 2.0, 1x USB 3.1, 1x USB Type-C, HiFi analog RCA and Balanced XLR, Digital Audio gold-plated Coaxial and S/PDIF Optical (TO-slink) output and input, CVBS Video Analog, Audio Analog RCA, Ethernet Gigabit 10/100/1000 Gb/s, Wi-Fi 2.4 & 5 GHz with 2 gold-plated removable antennas, Bluetooth with dedicated antenna, IR input for IR extender, AC input
Afmetingen (H x B x D) 433 x 169 x 135mm
Gewicht 7,3 Kg
Kleur Zwart
Garantie 2 jaar

Over de Zappiti Signature

De Zappiti Signature is een mediaspeler en streamer, voorzien van een hoogwaardige 32-bits ESS ES9038 PRO DAC en een dubbele R-Core-transformator voor de meest veeleisende thuisbioscoopgebruikers. De Zappiti Signature combineert verbluffende geluidskwaliteit met ondersteuning van 4K Ultra HD, Dolby Vision en HDR10+.

De speler biedt zeer geavanceerde functies voor personalisatie en categorisatie van onder meer film- en muziekcollecties, als ook het aanpassen van de interface-knoppen en persoonlijke achtergronden of soundtracks. De Zappiti Signature ondersteund zo goed als alle digitale audio- en videoformats, inclusief de modernste 4K-HDR-standaarden, Direct DSD en DTS:X, helemaal compleet voor de meest extreme home cinema-experience.

Reviews van de Zappiti Signature

Heeft u ervaring met de Zappiti Signature? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Zappiti Signature

Heeft u ervaring met de Zappiti Signature? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Zappiti Signature
Mediaspelers van Zappiti
Mediaspelers van Zappiti
Het Franse Zappiti ontwerpt mediaspelers en videobeheersystemen van hoge kwaliteit, in de beste high-definition resolutie en met highfidelity weergave.

De Zappiti mediaspelers zijn voorzien van Zappiti Video, een gebruiksvriendelijke en op maat af te stemmen entertainmenthub. Via het lokale netwerk, een NAS of een lokale schijf die is aangesloten op de mediaspeler, worden alle gegevens verzameld en geordend, klaar om door Zappiti te worden afgespeeld. De videobibliotheek kan volledig worden beheerd via PC, tablet of smartphone, of bedien de Zappiti-speler zelf met de smartphone of tablet. Bij meer dan een Zappiti mediaspeler in huis kan met ‘Zappiti Share’ een multiroomsysteem worden opgezet waarbij alle filmcollecties worden gesynchroniseerd. Zappati mediaspelers spelen media af in de hoogst mogelijke resoluties, tot aan ISO-bestanden waarbij de videobitsnelheid 4 keer hoger ligt dan bij streamingdiensten, voor minder gegevensverlies en beter realisme voor de best mogelijke thuisbioscoopervaring.

Meer informatie
Terug naar boven.