Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Naim Audio ND5 XS 2

Netwerkspeler

De Naim Audio ND5 XS 2 is een netwerkspeler met High-res UPnP™-streaming, AirPlay, AirPlay 2, Chromecast ingebouwd, Bluetooth (apt X HD), Spotify Connect, TIDAL, Qobuz,... Verder lezen

€ 2999,00 per stuk en incl. BTW.

Vraag een offerte aan en laat u adviseren voordat u beslist.

  • Levertijd
    Zwart: 3-5 werkdagen
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis* retourneren.
  • Wij zijn officieel Naim Audio dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (437 beoordelingen).

Specificaties van de Naim Audio ND5 XS 2

Type Speler Netwerkspeler / DAC 
Streaming mogelijkheden Chromecast built-in, Apple AirPlay, TIDAL, Spotify® Connect, Bluetooth (AptX HD), Internet Radio, UPnP™ (hi-res streaming), Roon Ready 
Ondersteunde audioformaten wav, flac, aiff, alac, mp3, aac, ogg, wma, dsd, m4a
Digitale ingangen 2x Optical
2x USB
1x Coaxial RCA
1x Coaxial BNC
Analoge uitgangen 1x RCA
1x 5-pin DIN 
Netwerk Ethernet (10/100), Wifi (b/g/n/ac)
Gewicht 6,6 kg 
Kleur Zwart
Garantie 2 jaar

Over de Naim Audio ND5 XS 2

De Naim Audio ND5 XS 2 is een netwerkspeler met High-res UPnP™-streaming, AirPlay, AirPlay 2, Chromecast ingebouwd, Bluetooth (apt X HD), Spotify Connect, TIDAL, Qobuz, Roon-compatibiliteit, internetradio en multiroom-streaming – naast digitale en USB-ingangen voor conventionele verbindingen – maken deze veelzijdige speler de ideale partner voor een van onze geïntegreerde versterkers.

Zorgvuldig geselecteerde en op elkaar afgestemde onderdelen, een extra grote toroïdale transformator, ontkoppelde printplaten: de Naim Audio ND5 XS 2 profiteert van klassieke Naim-engineering en veeleisende aandacht voor detail om ervoor te zorgen dat hij een natuurlijke, boeiende geluidskwaliteit levert van alle bronnen.

Het streaminggedeelte van de Naim Audio ND5 XS 2 maakt gebruik van de nieuwste Naim-netwerkkaart met low-noise, high-speed low-voltage differentiële signalering (LVDS) om het digitale audiosignaal te routeren. De hogere snelheid is in staat om alle HD-audioformaten te decoderen tot 32 bits/384 kHz of DSD128. In plaats van dat de bron fungeert als de digitale timingmaster, verandert ons nieuwe streamingboard de zaken en stelt de DAC-klok in staat om de stroom van audiogegevens te regelen. De gegevens worden in een SHARC DSP overgesampled met gehele getallen tot een ongelooflijke 40-bits nauwkeurigheid voordat ze worden ingevoerd in de PCM1791A Burr-Brown digitaal-naar-analoog-omzetter. Dit robuuste platform ondersteunt hogere datasnelheden met dual-band wifi en het nieuwste 802.11ac-protocol en is ontworpen voor de hoogste prestaties op elk niveau.

Awards van de Naim Audio ND5 XS 2

Hi-Fi Choice Recommended
What Hifi
Stereo+ 5 Stars

Reviews van de Naim Audio ND5 XS 2

Heeft u ervaring met de Naim Audio ND5 XS 2? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Naim Audio ND5 XS 2

Heeft u ervaring met de Naim Audio ND5 XS 2? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Naim Audio ND5 XS 2
Terug naar boven.