Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Advance Acoustics X-Stream 9 Multi-Source Netwerkstreamer

Netwerkspeler

Met de Advance X-Stream 9 Multi-Source Netwerkstreamer kan muziek worden gestreamd, een cd worden gedraaid en internetradio, FM-radio en DAB+ worden afgespeeld. Eigen muz... Verder lezen

€ 999,00 per stuk en incl. BTW.

Vraag een offerte aan en laat u adviseren voordat u beslist.

  • Levertijd
    Zwart: 1-3 werkdagen
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis* retourneren.
  • Wij zijn officieel Advance Acoustics dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (416 beoordelingen).

Specificaties van de Advance Acoustics X-Stream 9 Multi-Source Netwerkstreamer

Type Speler Multi-Source Netwerkstreamer
Frequentiebereik 20Hz – 45kHz (+/- 3dB)
Uitgangen 1 x Optisch
1 x Coaxiaal
ongebalanceerd RCA (regelbare output)
gebalanceerd XLR (regelbare output)
Afmetingen (H x B x D) zonder antenne 123 x 430 x 313mm
Gewicht 4,7 Kg
Ondersteunenden bestandsformaten WAV, AIFF, FLAC, ALAC, AAC+, RealAudio, MP3, OGG
Kleur Zwart
Garantie 2 jaar

Over de Advance Acoustics X-Stream 9 Multi-Source Netwerkstreamer

Met de Advance X-Stream 9 Multi-Source Netwerkstreamer kan muziek worden gestreamd, een cd worden gedraaid en internetradio, FM-radio en DAB+ worden afgespeeld. Eigen muziek afspelen is eenvoudig vanaf een NAS, PC of MAC, en streamen kan vanuit alle bekende streamingdiensten zoals Spotify Connect, Tidal, Amazon Music, Deezer, Napster, iHeartradio en Qobuz.

De Advance X-Stream 9 Multi-Source Netwerkstreamer is eenvoudig te bedienen met de Advance Playstream app, met smartphone of tablet, of met de infrarood afstandsbediening. Muziek kan gelijktijdig en gesynchroniseerd worden afgespeeld in meerdere ruimtes met de Multi-Room Partymode, of afzonderlijk met verschillende muziek in meerdere ruimtes. De Advance X-Stream 9 Multi-Source Netwerkstreamer beschikt over vijf digitale ingangen, waarvan drie coaxiaal en twee optische ingangen. De asynchrone USB-ingang voor het aansluiten van pc’s is voorzien van de hoogwaardige XMOS-chip en ondersteunt resoluties tot en met 32bit/768KHz (PCM). Tevens worden DSD 64, 128 en 256 ondersteund. De overige digitale ingangen ondersteunen resoluties tot 24bitr/192KHz.

De analoge uitgang van de Advance X-Stream 9 Multi-Source Netwerkstreamer biedt de mogelijkheid om een eindversterker of actieve luidsprekers aan te sluiten en eenvoudig te bedienen met de app. Daarnaast is er ook een digitale aansluiting voor een optionele bluetooth receiver, en een RCA en optische TosLink voor digitale recorders of externe D/A converters.

De Advance X-Stream 9 Multi-Source Netwerkstreamer bidet automatisch updates aan via de Advance Playstream app en is daarmee uiterst toekomstbestendig.

Awards van de Advance Acoustics X-Stream 9 Multi-Source Netwerkstreamer

STEREOO

Reviews van de Advance Acoustics X-Stream 9 Multi-Source Netwerkstreamer

Heeft u ervaring met de Advance Acoustics X-Stream 9 Multi-Source Netwerkstreamer? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Advance Acoustics X-Stream 9 Multi-Source Netwerkstreamer

Heeft u ervaring met de Advance Acoustics X-Stream 9 Multi-Source Netwerkstreamer? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Advance Acoustics X-Stream 9 Multi-Source Netwerkstreamer
Terug naar boven.