Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Zappiti Neo

Netwerkspeler

De Zappiti Neo is een mediaspeler en streamer met ondersteuning voor HDR10+ en Dolby Vision. De Zappiti Neo heeft de mogelijkheid voor het plaatsen van een interne harde ... Verder lezen

€ 799,00 per stuk en incl. BTW.

  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis* retourneren.
  • Wij zijn officieel Zappiti dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (416 beoordelingen).

Specificaties van de Zappiti Neo

Type Speler Mediaspeler
Connectiviteit HDMI Audio Video 2.0b (HDCP 2.2, CEC, Deep Color, 12-bit, xvYCC, MHL 3.0), HDMI Audio Only 1.4a, 2x USB 2.0, 1x USB 3.1, 1x USB Type-C, gold-plated CVBS video analoge output, gold-plated audio analoge RCA, gold-plated coaxiale en S/PDIF optical audio output (TO-slink), Ethernet Gigabit 10/100/1000 Gb/s, Wi-Fi 2.4 & 5 GHz
Afmetingen (H x B x D) 80 x 430 x 285mm
Gewicht 3,9Kg
Kleur Zwart
Garantie 2 jaar

Over de Zappiti Neo

De Zappiti Neo is een mediaspeler en streamer met ondersteuning voor HDR10+ en Dolby Vision. De Zappiti Neo heeft de mogelijkheid voor het plaatsen van een interne harde schijf tot 20 TB voor muziek- en filmbestanden (niet meegeleverd). De videokwaliteit is optimaal, evenals de high fidelity en lossless reproducties van de soundtracks. De Zappiti Neo biedt geavanceerde functies binnen de bekroonde gebruikersinterface, waarbij aangepaste categorieën gemaakt kunnen worden voor film en muziek en originele soundtracks of ondertiteling kan worden gedownload.

De meeste digitale audio- en videoformaten worden door de Zappiti Neo ondersteund, inclusief de nieuwste 4K HDR-standaarden. Het stevige en solide chassis beschikt over onder andere een dubbele HDMI-uitgang, 4K 60p, Dolby Atmos en DTS:X voor een onovertroffen thuisbioscoopervaring.

Reviews van de Zappiti Neo

Heeft u ervaring met de Zappiti Neo? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Zappiti Neo

Heeft u ervaring met de Zappiti Neo? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Zappiti Neo
Mediaspelers van Zappiti
Mediaspelers van Zappiti
Het Franse Zappiti ontwerpt mediaspelers en videobeheersystemen van hoge kwaliteit, in de beste high-definition resolutie en met highfidelity weergave.

De Zappiti mediaspelers zijn voorzien van Zappiti Video, een gebruiksvriendelijke en op maat af te stemmen entertainmenthub. Via het lokale netwerk, een NAS of een lokale schijf die is aangesloten op de mediaspeler, worden alle gegevens verzameld en geordend, klaar om door Zappiti te worden afgespeeld. De videobibliotheek kan volledig worden beheerd via PC, tablet of smartphone, of bedien de Zappiti-speler zelf met de smartphone of tablet. Bij meer dan een Zappiti mediaspeler in huis kan met ‘Zappiti Share’ een multiroomsysteem worden opgezet waarbij alle filmcollecties worden gesynchroniseerd. Zappati mediaspelers spelen media af in de hoogst mogelijke resoluties, tot aan ISO-bestanden waarbij de videobitsnelheid 4 keer hoger ligt dan bij streamingdiensten, voor minder gegevensverlies en beter realisme voor de best mogelijke thuisbioscoopervaring.

Meer informatie
Terug naar boven.