Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Ortofon MC A95 Anniversary

Ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan introduceerde Ortofon in 2010 de MC A90. De eerste toepassing van SLM (Selective Laser Melting) maakte de productie van nabij resonantievrije materialen mogelijk. Bij SLM worden minuscule deeltjes materiaal via versmelting door laserenergie gevormd tot een body waarbij de resonantie eigenschappen en demping kunnen worden aangepast en gecontroleerd.
Het 95-jarig bestaan van Ortofon vormt de aanleiding tot de introductie van de MC A95. Doorontwikkeling van de SLM technologie maakt de toepassing van titanium als basismateriaal voor de body mogelijk. Het totaalgewicht van de MC A95 is hierdoor ten

Lees verder

opzichte van haar voorganger met 25% gereduceerd tot slecht 6 gram. De toepassing van een extreem licht en krachtig neodymium magneetsysteem beperkt de fysieke afmetingen van het aftastsysteem. De combinatie van Ortofon’s unieke Aucurum® spoelen; 99,999% OFC koper voorzien van een opgedampte goudlaag in TPE (Thermo Plastic Elastomeer) en een boron cantilever combineert verdere reductie van bewegende massa met ultieme stijfheid.
 

4999,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Specificaties van de Ortofon MC A95 Anniversary

Systeem
 MC
Voltage
0,2 mV
Kanaalscheiding
>25 dB
Frequentiebereik
20-25000 Hz
Diamant
Naakt Ortofon, Boron Cantilever
Weerstand
7 Ohm
Aanbevolen Tracking
2,3 g
Gewicht
6 g
Overige
Platenspeler elementen kunnen niet worden geruild. Neem contact op als u twijfelt over de combinatie van speler en element.

Video van de Ortofon MC A95 Anniversary

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.