Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Lindemann Limetree Bridge II

Netwerkspeler

De Lindemann Limetree Bridge II is een hoogwaardige netwerkadapter, ook wel audio-renderer genoemd. Dit apparaat brengt muziek over van streamingdiensten en lokale opslag... Verder lezen

€ 999,00 per stuk en incl. BTW.

  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis* retourneren.
  • Wij zijn officieel Lindemann dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (437 beoordelingen).

Specificaties van de Lindemann Limetree Bridge II

Type Speler Netwerkadapter 
Connectiviteit Wifi dual band 802.11 a/b/g/n/ac
LAN
USB
Bluetooth
UPnP / DLNA
Uitgangen Optisch 
Coax
Ondersteunde codecs wav, flac, aiff, alac, mp3, aac, ogg vorbis, wma
Streaming diensten Spotify, Tidal, Deezer, Qobuz, HRA
Afmetingen (H x B x D) 40 x 107 x 107 mm 
Gewicht 300 gram 
Kleur Zilver 
Overige Made in Germany
Garantie 2 jaar 

Over de Lindemann Limetree Bridge II

De Lindemann Limetree Bridge II is een hoogwaardige netwerkadapter, ook wel audio-renderer genoemd. Dit apparaat brengt muziek over van streamingdiensten en lokale opslagmedia in studio-master kwaliteit, digitaal over naar bestaande D/A converters of andere apparaten met digitale ingangen. Hierdoor is het mogelijk om voor weinig geld een bestaande hifi installatie te upgraden met streaming.

De Lindemann Limetree Bridge II wordt met een LAN kabel of via Wifi aangesloten op je netwerk. Er is ook een USB-poort voor het aansluiten van harde schijven of USB opslagmedia. Er is een optische en coaxiale digitale uitgang. Een professionele sample rate converter uit de studiotechniek zorgt ervoor dat alle gestreamde formaten zonder groot geluidsverlies op een bestaande converter kunnen worden afgespeeld.

De Lindemann Limetree Bridge II heeft een Bluetooth-functie waarmee muziek draadloos kan worden afgespeeld, bijvoorbeeld vanaf smartphones of tablets. Het A2DP Bluetooth-audiotransmissieprotocol garandeert de hoogste geluidskwaliteit. De Lindemann Limetree Bridge II ondersteunt de aansluiting van externe cd-rom-drives via USB en verandert zonder veel moeite of kosten in een eersteklas cd-speler.

De Lindemann app kan ook gebruikt worden met bediening en is beschikbaar voor Android en iOS, zowel voor smartphones als tablets. Er is een mogelijkheid voor multiroom-functie, dit maakt het mogelijk om meerdere streamers in verschillende kamers afzonderlijk of gekoppeld te gebruiken.

De digitale uitgangen van de Lindemann Limetree Bridge II kunnen worden aangepast aan de ingang van de gebruikte D/A-converter. Eerst wordt de maximaal toegestane samplefrequentie van de aangesloten D/A-converter ingesteld. In een tweede stap worden de audiogegevens van het streamingplatform aangepast met behulp van een hoogwaardige sample rate-converter uit studiotechnologie zodat alle resoluties zonder enig geluidsverlies kunnen worden afgespeeld. Er kunnen twee verschillende modi worden ingesteld: upsampling naar de hoogst mogelijke waarde of bit-perfecte weergave zonder upsampling.

De Lindemann Limetree Bridge II is de perfecte oplossing voor iemand die qua geluid een goede streamer zoekt, maar zonder ‘poespas’ en voor een concurrerende prijs.

Awards van de Lindemann Limetree Bridge II

Hi-Fi Choice Recommended

Reviews van de Lindemann Limetree Bridge II

Heeft u ervaring met de Lindemann Limetree Bridge II? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Lindemann Limetree Bridge II

Heeft u ervaring met de Lindemann Limetree Bridge II? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Lindemann Limetree Bridge II
Terug naar boven.